Wasmanden Design en Goedkope modellen

De beste wasmand is voor iedereen anders, de een wil een prachtig design, de ander wil een goedkoop model en er zo min mogelijk aan uit geven. Kies je voor een wasmand met hengsels of handvatten zodat je de was met je mee kan nemen, of heb je liever een model dat gewoon op zijn plek blijft staan. Met of zonder deksel? Wij hebben de beste en best verkochte modellen en merken voor u op een rijtje gezet.

Curver Style Wasmand Natural

De Curver Style wasmand heeft een fraai design. Door de materialen die gebruikt zijn is dit een top klasse wasmand die extreem goed tegen vochtige was kan en tevens erg licht is Naast diverse wasmanden levert het merk Curver ook wasboxen in dezelfde kleur.

Curver Style Wasmand – 60 l

Deze Curver wasbox 60L, is gemaakt van rattan met een uniek vlecht-design. De masmand heeft een natuurlijke uitstraling maar de voordelen van kunststof: Snel en makkelijk te reinigen, er breken geen stukjes af, goed bestand tegen vocht. En dankzij de open structuur lucht uw wasgoed voldoende.

Zone Wasmand 50 cm

De handige en praktische wasmand van Zone heeft een geïntegreerd handvat, staat op zichzelf en kan makkelijk en snel schoon gemaakt worden met een vochtige doek. En omdat hij zo leuk is, kun je hem ook gebruiken als opberg unit voor het speelgoed van de kinderen.

Brabantia Wasbox Stapelbaar

Bespaar tijd en ruimte met de stapelbare wasmanden van het merk Brabantia. Stapel er twee of drie op elkaar en bouw je eigen was sorteer toren: onder voor witte was en boven voor bonte was! Deze stevige was box is gemaakt van textiel en heeft twee openingen.

Curver Wasmand Victor

De wasbox Curver Victor met een inhoud van 60 liter is dankzij de greep aan de onderzijde gemakkelijk te legen. De wasmand heeft aan drie zijden handgrepen om het draagcomfort te verhogen. Ook de deksel en de box hebben een optimale beluchting dankzij de ventilatiegaten. Het deksel kan helemaal opengeklapt worden.