TV Meubels Design, goedkoop en modern

Met de komst van de nieuwste flatscreen televisies is er flink veel veranderd op het gebied van tv meubelen. De diepte van tv’s is natuurlijk veel minder geworden dan vroeger toen een televisiekast gemakkelijk 50 centimeter diep moest zijn om het apparaat te kunnen laten staan of zelfs verbergen.
Tegenwoordig zijn de tv meubels ontworpen om juist de vormgeving van uw televisie te benadrukken en natuurlijk het aller belangrijkste, om die rottige kabels zoveel mogelijk weg te werken.
Hier vind u een overzicht van de top aanbiedingen design tv meubels voor een goedkope prijs.

Tv-meubel Manchester

Liefhebbers van modern design zullen enthousiast worden van dit model. Het is gemaakt van metaal en massief hout. Het solide massieve hout is van hoge kwaliteit.

Zuiver High On Wood Dressoir

Het strakke design van dit High On Wood tv meubel is cool en minimalistisch. Hierdoor komen je favoriete accessoires zo goed tot hun recht. Achter de deurtjes schuif je alles wat je graag uit het zicht hebt!

LaForma Spool TV-Meubel

Dit design tv-meubel van La Forma geeft je inrichting een frisse uitstraling. De deuren van het televisie meubel zijn gemaakt van mangohout en het frame is gemaakt van metaal.

TV-Meubel Flame

Dit TV-meubel is een modern vormgegeven dressoir. Dit model is gemaakt om aan de muur te hangen, de benodigde materialen hiervoor worden bijgeleverd.

Tv-meubel Match

Dit tv-meubel is van spaanplaat in hoogglans wit. Het meubel heeft twee lades. Het middenstuk is open en is voorzien van 1 legplank. Daarnaast kunnen snoeren van apparatuur eenvoudig in het stopcontact gestoken worden