Tijdschriftrekken van Design tot Goedkoop

Met tijdschriftenrekken heb je een vaste plek voor al je tijdschriften, kranten, etc. Ook voorkom je dat ze overal door je kamer verspreid liggen. In het assortiment vindt je diverse tijdschriftenrekken van populaire merken. Er zijn diverse soorten en kleuren zodat er voor elk interieur wel een geschikt tijdschriftenrek is. Ook is er een ruime keuze uit zowel hangende als staande tijdschriftenrekken. Zo houd je alles netjes geordend, op een manier naar eigen keuze.

Present Time Diamond Raster

Dit Diamond Raster tijdschriftenrek van Present Time is helemaal van deze tijd door het raster design. Het tijdschriftenrek neemt door het formaat niet teveel ruimte in en is hierdoor makkelijk overal neer te zetten. Het rek is eenvoudig te verplaatsen want het heeft een handvat aan de bovenkant en is opvouwbaar.

Riverdale Cool Tijdschriftenbak

Zorg voor een opgeruimd huis met deze Cool tijdschriften bak van Riverdale. Niet alleen is een tijdschriften bak heel erg handig, ook is het een prachtige toevoeging aan je interieur. Natuurlijk kan je er veel meer in doen dan alleen tijdschriften en is het ook een heel handige plek voor post en andere papieren.

Normann Copenhagen Analog tijdschriftenrek

Het Analog tijdschriftenrek is ontworpen door Simon Legald voor Normann Copenhagen als een beetje een rebels antwoord op de digitale wereld waarin we leven. Het moderne en geraffineerde ontwerp met de ronde openingen zorgt ervoor dat de tijdschriften goed tot hun recht komen.

Woood 101 Dingen – Tijdschriftenrek

Met dit tijdschriftenrek van Woood slingeren de krant, diverse tijdschriften en de tv-gids niet meer los door het hele huis. Zo ziet het er al gauw netjes en opgeruimd uit. Het rek is afgewerkt in een moderne offwhite grenen kleur. De afmetingen van de kast zijn 178 x 80 x 11 cm (diep) en het rek is gemaakt van geborsteld grenen.

House Doctor Tijdschriftenhouder

Houd je tijdschriften netjes bij elkaar met deze News tijdschriftenhouder van House Doctor. De houder is gemaakt van ijzer met een open frame. Zet het item naast je bank of fauteuil en zo heb je altijd je favoriete tijdschriften bij de hand.

Alessi Blow Up tijdschriftenrek

De Blow up doet ons afvragen hoe dit unieke design is gemaakt. De hoeveelheid stalen stokjes die met elkaar zijn verbonden lijkt eindeloos. Wij kunnen er uren naar staren. Ben je ook zo benieuwd hoe de vork in de steel zit? We raden je aan het zelf te ontdekken!