Snowfeet kopen

Snowfeet: Winter inline skates voor de sneeuwhelling

Normaal snowboarden of skiën was je al lang te saai voor je? Dan hebben we nu de perfecte wintergadget voor u met Snowfeet. De beschrijving “inline skates voor de sneeuw” komt waarschijnlijk het dichtst in de buurt van wat de snowfeet echt zijn. Iedereen die altijd heeft willen proberen hoe het voelt om op een helling met inline skates te sporten, moet de volgende regels aandachtig lezen.
Vergelijkbaar met de binding van een snowboard, worden de sneeuwvoeten eenvoudig aan de schoen bevestigd. Met de kleine maar subtiele verschillen dat elke schoen voor de sneeuwvoeten kunt gebruiken en dat de voeten natuurlijk vrij beweegbaar zijn vanwege het ontbrekende board.

Snowfeet Kopen

Koop nu je snowfeet voordelig online. Snelle levering, wees klaar voor je wintersport vakantie.

Snowfeet: de bloeiende nieuwe wintersport trend

Het principe van de Snowfeet is snel uitgelegd: ze zijn eenvoudig aan normale schoenen bevestigd en je bent klaar om te gaan. De volgorde van de bewegingen is vrijwel hetzelfde als die van normaal inline skaten. Alleen dat je geen rollen aan je voeten hebt, maar gewoon over de sneeuw glijdt. Hoewel de meesten van jullie waarschijnlijk nog nooit van de Snowfeet hebben gehoord, kondigt de fabrikant aan dat het aantal gebruikers van jaar tot jaar blijft toenemen.

Geen wonder, want met de sneeuwvoeten ben je veel flexibeler dan met ski’s of snowboard. Ze kunnen worden gebruikt op of naast de hellingen en zelfs op smalle paden of bospaden waar het beter is om niet te skiën of snowboarden. Vanwege hun compactheid kunnen ze ook gemakkelijk in de rugzak worden opgeborgen wanneer ze niet langer nodig zijn.

Goedkopere (re) wintersport voor iedereen

De wintergadget is gemaakt van robuust plastic, dat ook is ontworpen voor temperaturen onder 0 ° C. De Snowfeet zijn verkrijgbaar in één maat, die geschikt is voor schoenen van de Amerikaanse maten 7 tot 12 en moet daarom voor bijna iedereen bruikbaar zijn. Met een prijs van 145 euro voor een paar sneeuwvoeten aan de kant van de fabrikant, zijn ze ook aanzienlijk goedkoper dan ski’s of snowboards. Als het aan de uitvinders van de Snowfeet ligt, zullen we het zelfs als een Olympische discipline zien bij de Winterspelen van 2026. Ze hebben tenminste al een brief geschreven aan het internationale Olympische Comité. Tot slot hebben we een zeer bezienswaardige video over de snowfeet toegevoegd.