Skelter Kopen vanaf 5 en 6 jaar

De droom van ieder buitenkind voordat de computer games toeslaan is met een stoere skelter rond crossen over de stoep en door velden. Een goede kwaliteit skelter met verstelbaar zitje gaat gewoon jarenlang mee.
Op zoek naar een zo veilig mogelijk ritje? Een skelter met vrijloop automaat is voorzien van trappers welke blijven staan zodra uw kind stopt met trappen. Zo voorkom je vervelende ongelukjes. Skelters met volle luchtbanden bieden een schok dempend effect, rijden comfortabeler en bieden meer grip als het wat gladder is. Massieve banden zijn daarentegen slijtvast en kunnen niet lek raken.

Berg Rally Orange

Berg Rally Orange is een stoere skelter met alles erop en eraan. Het ruige model is geschikt voor kinderen uit de midden- en bovenbouw vanaf 6 jaar. Trappers draaien niet door en dankzij het verstelbare stuur en zadel, kan de skelter geruime tijd mee. Een speedo meter, claxon en spiegel set behoren tot de uitbreidingsmogelijkheden.

NERF Go Cart Battle Racer – Skelter

Plaats voor in de skelter veel NERF darts en NERF blasters in verschillende maten. Het design van de Go-Kart is speciaal aan de NERF blasters aangepast. It´s NERF or nothing! De handrem wordt met de rechterhand bediend en werkt op de achteras. 12 wielen met rubberen banden bieden voldoende grip.

Puky F550 Go Kart Skelter

Met de Puky F550 Go Kart Skelter ben je de snelste van de hele buurt! Deze stoere, zwarte skelter is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Hij rijdt op AIR-less comfortbanden en een vrijloop automaat voor zowel vooruit en achteruit rijden.

BERG Buzzy Racing – Gocar

Stap nu achter het stuur van de BERG Buzzy Racing! Alle functionaliteiten en unieke kenmerken van een Buzzy gestoken in een stoere raceoverall. De two tone finish geven jouw Buzzy Racing die stoere racy look die hij nodig heeft. De verschillende kleuren velgen en de striping maken het plaatje af. Jij maakt de blits in jouw buurt met deze skelter! Door zijn formaat en EVA banden kun je je Buzzy Racing binnen en buiten gebruiken.

Berg Jeep Junior

Met deze Jeep Junior Pedal van Berg Toys scheuren zelfs de allerkleinsten vanaf 3 jaar met gemak door de modder, door plassen of over hobbelige bospaden. Dit ijzersterke voertuig is aan te passen aan de lengte van jouw junior. De vrijloopautomaat, schommel-as en terreinbanden geven de benodigde grip tijdens een wilde rit off road. Met deze skelter gaan kinderen veilig buiten de gebaande paden, op zoek naar avontuur.

Kettler Spa Skelter

De Kettler Spa skelter is van allerlei gemakken voorzien. Zo heeft hij een verstelbare zitting en een veilige handrem die op beide achterwielen werkt. Tel dat op bij de hoogwaardige kunststof banden die nooit lek kunnen en je hebt een hele fijne skelter