Ruitenreiniger Kärcher, de handige raamwisser

Ontdek het gemak van de ruitenreiniger van Kärcher. Meer dan genoeg van  emmers, spetters, zemen en strepen? Met een nieuwe ruitenreiniger heb je snel en gemakkelijk schone en streepvrije ramen. Een goede ruiten reiniger zuigt het vuile water direct op. Met dit product maak je ook gemakkelijk andere gladde oppervlakken schoon, zoals wanden en tegels.

Wij hebben voor u de beste en meest verkochte modellen inclusief de aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.

 

[table id=1 /]

 


Kärcher WV 2 Premium Plus Yellow – Ruitenreiniger

Met deze handige Kärcher WV 2 Plus Ruitenreiniger heb je geen last meer van druppels en worden ramen makkelijker streeploos schoon. Bovendien is de Kärcher Window Vac flexibel in gebruik dankzij de duurzame accu. Dit model wordt geleverd met smalle zuigmond, detergent en sproeifles met microvezeldoek.

Karcher WV 5 Premium Plus White

De Karcher WV 2 Premium Plus White maakt het schoonmaken van ramen, douchecabines en tegelwanden eenvoudiger. Hoe? De ruitenreiniger is een sproeifles en ruitenwisser in één, en samen met de zuigfunctie worden je ramen zo snel en streeploos schoon. En dat zonder gedruppel op je vensterbank of vloer. Met een volle accu reinig je ongeveer 105 vierkante meter wat gelijk staat aan 35 ramen.

Kärcher Window Vac WV 5 Plus non stop

Kärcher, maker van de Window Vac, biedt het perfecte apparaat voor een moeiteloze, streep- en druppelvrije reiniging met de nieuwe WV 5. De nieuwe Kärcher Window Vac WV 5 is uitgerust met een vervangsysteem voor de batterijen en garandeert hierdoor een ononderbroken ramenreiniging dankzij de optionele tweede batterij. De zachte onderdelen op de handgreep maken de WV 5 nog eenvoudiger om te hanteren en nog meer ergonomisch dan zijn voorgangers. Zijn slimme combinatie van sproeifles en wisser zorgt voor een uiterst efficiënte reiniging en voor schitterende ramen – zonder vuilresten

Kärcher Window Vac WV 2 Premium

Deze Karcher WV 2 Premium biedt een eenvoudige hantering, druppelvrij dankzij de opzuiging en extreme tijdsbesparing, met de originele batterij-aangedreven Window Vac laat u ramen schitterend en streepvrij achter in geen tijd. Met zijn innovatieve Window Vac heeft Kärcher een revolutie veroorzaakt in de reiniging van ramen. De originele batterij aangedreven Window Vac van Kärcher maakt de reiniging veel eenvoudiger en bespaart enorm veel tijd en moeite. Dankzij de elektrische opzuiging van het water behoren vervelende druppels definitief tot het verleden. Zijn slimme combinatie van de sproeifles en de wisser, samen met de opzuigfunctie van de Window Vac, zorgen voor een uiterst efficiënte reiniging en schitterende ramen