Ritmonio Kranen, design in Nederland

Ritmonio is toegewijd aan de productie van exclusieve, functionele en tegelijkertijd prachtige kranen en accessoires voor de hele badkamer. Het resultaat van constant onderzoek zijn producten gemaakt met de hoogste kwaliteit vakmanschap, exclusief, mooi en alleen gemaakt van de beste materialen. De design kranen fabrikant produceren uitsluitend in Italië.
Ritmonio waardeert niet alleen functionaliteit, maar ook Italiaans design. Het is bijna vanzelfsprekend dat alle producten zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen.
Ritmonio mengkranen behoren tot de beste op de markt.

Ritmonio, een Italiaanse fabrikant van badkamer- en keukenkranen

Actief sinds 1947 legt de afdeling bad en douche zich toe op de productie van sanitair en badkamer accessoires, door design en technologie samen te voegen in ongebruikelijke unieke producten. De afdeling echter Factory is gespecialiseerd in de productie van kleppen en onderdelen in de behoefte aan verwarming alsmede speciale producten van roestvrij staal en aluminium, messing.
“Onderzoek en innovatie” zijn de twee pijlers die hebben bijgedragen dat Ritmonio tal van awards en octrooien heeft gewonnen. Verschillende internationale wedstrijden zoals Design Plus, Compasso d’Oro,  Good Design e IDA International Design Awards, enz. werden gewonnen door Ritmonio.

Collectie Ritmonio: Diametro35 Inox Concrete, Waterblade, Ritrò, Haptic, Serie Pois, Diametrotrentacinque,Serie Glitter,Diametro35 Inox, Feelgood, Ritmonio Accessories, Waterblade J,Tetris, Tweet, Nastro, Almenoindue Chromotherapy, Clock Work, Mistery,  Type-face,  Feverplat, Reverso,  Almenoindue, Tab, Tie, Tip,  Shower System, Paolo e Francesca,  Bougies, Light&Sound.

 

Ritmonio kranen zijn onder andere te koop bij Badexclusief Groningen, het adres voor design sanitair, exclusieve merken en een uitstekend advies.