Rains rugzak en regenjas kopen, dit zijn de aanbiedingen

Rains – Regenjassen, rugzakken en tassen voor regenachtige dagen

Het regen- en luxe tassenlabel Rains is in april 2012 opgericht door een groep mensen met veel ervaring in de textiel- en mode-industrie. De initiatiefnemers van het unieke concept waren de vrienden en partners Daniel Brix Hesselager en Philip Lotko. Ze leerden elkaar kennen en waarderen elkaar tijdens hun studie aan de TEKO in Herrning (Midden-Jutland).

Rains Regenkleding – visueel tijdloos en functioneel

Het bedrijf heeft zijn hoofdkwartier in Eega nabij Aarhus. Ondertussen zijn de verkoop en marketing van het jonge merk gevestigd in Kopenhagen. Het team wilde een collectie van hoogwaardige functionele en tijdloze ontwerpen maken en aanbieden. Als basis voor praktische, comfortabele, maar ook chique regenkleding was de traditionele oliejas.
Het Rains team rond Daniel en Philip creëerde een unieke collectie stretch PU jassen en -tassen die opnieuw werden bemonsterd in het Deense voor- en najaarsweer. De jassen zijn bijzonder licht en hebben ventilatiesleuven op plaatsen waar de regen niet kan komen. De Rains capuchon geeft de jassen extra een kleine paraplu, zodat het gezicht niet nat wordt.
Verder zijn de jassen zo slim gesneden dat je ze zowel op het platteland als in de stad kunt dragen tijdens het wandelen met de hond, tijdens het winkelen en theaterbezoek. Natuurlijk zijn er enkele klassieke kleuren gecombineerd met veranderende seizoenskleuren in de collectie. Een ander hoogtepunt van het bedrijf is de net zo regenbestendige tassencollectie. Een bijzonder hoogtepunt zijn de populaire rugzakken en reistassen. Ook aangeboden zijn shoppers en verschillende schoudertassen.

Koop jassen en tassen van Rains

De stijlvolle en vooral regenererende jassen van Rains passen minstens zo goed in het straatbeeld in veel delen van Nederland als in Scandinavië. Daarom zijn de jassen en tassen van dit brutale merk natuurlijk ook te vinden in de Scandinavische lifestyle-reeks.

 

Laatste update was op: april 3, 2019 9:37 am

 

Rains Regenjassen voor dames en heren

Het Rains label is in 2012 in Denemarken opgericht en heeft sindsdien onze kijk op regendagen veranderd. Vergeten zijn de tijden dat motregen je humeur kan bederven. Met de regenjassen en regen parka’s van Rains trotseer je niet alleen wind en weer, maar ben je ook altijd goed gekleed voor stad, festival of boswandeling.

De snit van regenjassen en regenjassen van Rains zijn klassiek eenvoudig en daarom super om te combineren. De stijlen zijn meestal bedekt met donkerblauwe, zwarte, grijze, olijfgroene of heldere kleuren zoals geel. Het jasje en de accessoires van het label zijn gemaakt van een speciaal ontwikkeld voor de bedrijfsstof en worden gevoerd met ademende materialen. De naden en sluitingen zijn hitte verzegeld zodat u zelfs in de stromende regen beschermd bent en u zich geen zorgen meer hoeft te maken over natte kleding.

Het waterdichte materiaal dat speciaal door Rains is ontwikkeld, is zo licht en fijn dat het gemakkelijk in een tas, rugzak of tas kan worden opgeborgen, zodat Rains je niet in de regen laat staan, zelfs niet bij plotselinge buien.

Een naam als een statement. Hij bepaalt ook de lijn voor het ontwerp: eenvoudig, rechtlijnig, fris. Rains heeft een heroverweging in termen van regenjas ingeleid – en de pelerine opnieuw geïnterpreteerd op een hoog niveau. In de tijdloze en tegelijkertijd moderne stijl die de Scandinaviërs hebben geperfectioneerd. Het eerste regenjack van Rains is gemaakt in het najaar van 2011; de juiste lancering volgde het jaar daar op.

De filosofie van Rains is: laat je niet afschrikken door slecht weer! In ruil daarvoor biedt het coole label lifestyle compatibele regenkleding die qua mode de rest van de garderobe bijbeent. Als we niet verlangen naar regenachtige dagen, zullen we ze ten minste kalm en in stijl met Rains tegemoet zien. De lichtgewichten kunnen praktisch in de tas worden opgeborgen en zijn dus overal: de trenchcoat bij het winkelen in de stad, het klassieke regenjack met capuchon op weg naar het werk of de casual cape op het zomerfestival.

Alles in één: functioneel, stijlvol en comfortabel. De meeste van de producten van Rains bestaat uit polyester en polyurethanen. Alle materialen zijn EcoTex-11-gecertificeerd en worden continu getest volgens richtlijnen zoals milieuvriendelijkheid. Zo bestendig en waterdicht, dat zelfs krachtige gietbuien droog en onbeschadigd worden overleefd. Zelfs details zoals de ritsen zijn aangepast aan natte omstandigheden.

De unisex- en damesmodellen zijn iets te groot gesneden. Het past dus over een normale jas of lagen warme kleding. Om te voorkomen dat het zweet uitbreekt, maakt Rains zijn regenjassen nat met ademende inzetstukken op de rug of onder de oksel. Bescherming tegen vocht op elke manier!