Raamfolie anti inkijk, deze kan je kopen

Raamfolies: allround mogelijkheden op glazen oppervlakken

De term “raamfolie” betekent alle films die op glas kunnen worden aangebracht. Of het nu gaat om een privacyscherm, een zonwering of om decoratie in de privésector: vensterfolies kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Een kleefstof vel hecht ook aan alle oppervlakken die bijna even glad zijn als glas (bijvoorbeeld metaalplaten, gladde kunststofoppervlakken).
In vergelijking met een gordijn zijn folies gemakkelijk aan te brengen, doorschijnend, kostenbesparend, eenvoudig schoon te maken en bieden een breed scala aan ontwerpopties.

 

Zonwerende folie "Extreem" met spiegeleffect - Zelfklevend - 75 x 300 cm - Zilver

24.95 33.95
Last update was in: juni 6, 2018 10:56 am

Zelfklevende Raamfolie - Milky - 67.5x200 cm

12.30
Last update was in: juni 6, 2018 10:56 am

Melkglasfolie anti-inkijk - Zelfklevend - 75 x 300 cm

27.75 35.95
Last update was in: juni 6, 2018 10:56 am

Melkglasfolie anti-inkijk 61 x 300 cm privacy raamfolie zelfklevend

24.95 34.95
Last update was in: juni 6, 2018 10:56 am

Raamfolie Zonwerend krasvast met spiegeleffect - 75 x 300 cm - Zilver

23.50 33.95
Last update was in: juni 6, 2018 10:56 am

 

Wat is raamfolie?

Met een raamfolie los je de grieven op die je momenteel hebt met je raam! Voor vrijwel elk probleem is er een bijpassende glasfolie, die een goedkope, optisch zo onopvallend mogelijke handige oplossing presenteert.

Typische problemen zijn vaak gebrek aan zichtbaarheid of bescherming tegen de zon aan het raam. Misschien wilt u meer privacy met uw buren of zoekt u thermische isolatie tegen de binnenkomende zonne-energie in de kamer op warme zomerdagen. Ongeacht het doel waarvoor u een film zoekt, er is de juiste oplossing!

Raamfolies bestaan ​​uit verschillende lagen plastic folie (meestal PET of PVC). De constructie van een technische film kan bestaan ​​uit maximaal 7 of 8 verschillende lagen, die de overeenkomstige eigenschappen (zoals UV-bescherming, energie-afstoting, krasbescherming, enz.) bereiken. Tezamen genomen zijn alle lagen dun in dikte slechts enkele micrometers [μm]. Als gevolg hiervan kan het materiaal zich als een tweede huid aan de ruit aanpassen. Het resultaat is een gemakkelijk te onderhouden en best mogelijke optimalisatie van uw venster die voortaan het welzijn verhoogt en het probleem dat er eerder was, permanent oplost.

Bij Wall Art zijn er naast wandstickers en decoratieve letters ook innovatieve decoratie-ideeën voor ramen. Voor de glazen decoratie kunt u kiezen tussen ondoorzichtig matglazen folie en gekleurde raamafbeeldingen en stickers. De melkachtige folie voor ramen combineert ornamenten, dieren en planten met een elegant privacyscherm. Lijmen is gemakkelijk met de meegeleverde lijminstructies. Dit maakt de matglasfilm op hetzelfde moment nuttig en decoratief.

back to menu ↑

Raamdecoratie als een uitzonderlijke blikvanger in elke kamer

Onze talrijke ideeën voor raamdecoratie zijn geschikt voor zowel de slaapkamer als de badkamer. De vensterafbeeldingen zijn transparante films die overtuigen met prachtige kleuren. Hier is voor elke smaak een passend motief: voor kinderkamers met Yakari, de Smurfen of andere kindvriendelijke motieven en voor balkondeuren, woonkamer of keuken. De glasdecoratie is vooral mooi als het zonlicht door de film schijnt en de nadruk ligt op het hoogwaardige afgedrukte beeld.

back to menu ↑

Raamstickers en privacyfilms – divers en functioneel

De kleurrijke raamstickers zijn vooral geschikt voor de kinderkamer met de schattige motieven. De stickers blijven op alle gladde oppervlakken. Ze kunnen zonder residu worden verwijderd en zijn herbruikbaar. De ontwerpen Hello Kitty, Star Wars en Disney, maar ook seizoensgebonden paas- en kerststickers versieren de ramen in een mum van tijd. Vanuit onze grote selectie motieven kunt u zelfs plaatsen zoals New York, Parijs of een prachtig strandlandschap rechtstreeks in de sfeer brengen.

back to menu ↑

Bedrukte melkglas folie voor meer comfort en privacy

Naast de ramen kunnen spiegels, douchecabines, scheidingswanden of glazen deuren worden afgedekt met onze glasfolie. Er zijn veel stijlen voor een chique glazen decoratie – laat u inspireren door ons assortiment. Vooral de verschillende formaten maken een individuele en precieze keuze mogelijk. Klassiek, panorama of vierkant, u kiest de juiste keuze voor u.