Professionele make up kwasten, ook als set in een etui

Perfecte make-up aan brengen met professionele make-up kwasten.

Koop make-upkwasten van hoge kwaliteit online

De hoge kwaliteit borstels zijn uw hulpmiddelen voor de perfecte make-up. De handige make-upborstels van de beste haar kwaliteit zijn ontwikkeld door professionele visagisten en beloven een vaardige, precieze volgorde. Voor veel stappen van uw make-up bieden professionele kwaliteit materialen een verscheidenheid aan cosmetische borstels van hoge kwaliteit, gemaakt van synthetisch of natuurlijk haar.
Het All in One Poeder en make-up kwast van zachte geit en nylon haren kunt u, bijvoorbeeld, een uniforme toepassing van vloeibare foundation en losse poeder. Dankzij de afgeschuinde vorm van een rouge penseel, kunt u rouge precies aanbrengen, uw gezicht contouren geven en precieze highlights instellen.
Maak oog make-up zoals de pro met de oogschaduw en eyeliner borstels. Of het nu smokey eyes, nude look of party make-up is – met de oogschaduw borstels maak je fantastische overgangen. Dankzij de bijzonder fijne punt, geeft de eyeliner borstel u een precieze, expressieve oog lijn. Maak uw oog make-up perfect af met natuurlijk mooie wenkbrauwen. Met wenkbrauwpoeder en de wenkbrauwborstel kun je je wenkbrauwen precies volgen.

Praktische make-up sets kopen

Met een penseel set heb je alle make-upborstels altijd bij de hand
Voor een perfecte make-up heb je niet alleen tijd nodig, maar ook de juiste tools nodig. Omdat primer, poeder, oogschaduw, lippenstift en rouge met de juiste borstel willen worden aangebracht.
Zodat alle benodigde borstels beschikbaar zijn, is een make-up borstel set ideaal en mag deze niet ontbreken in een badkamer. Een goede kwasten set bevat alle borstels die nodig zijn voor een succesvolle make-up, van de foundation borstel tot de poederkwast, oogschaduw en wenkbrauwborstel tot de rouge borstel. Zodat er geen penseel verloren gaat, worden penseel sets voornamelijk bewaard in kisten of etuis. Daar worden ze ook beschermd tegen stof en vocht.