Poeder zonnebrand, zonbescherming poeder

Een schijnbaar nieuwe uitvinding is poeder zonnebrandcrème. Maar biedt een poeder dezelfde bescherming als smeren met je favoriete zonnebrandolie?

Gevaarlijke UV-stralen zijn niet alleen een bedreiging wanneer u op het strand of op de tennisbaan bent. Uw dagelijkse woon-werkverkeer of een andere langdurige periode in de zon kan net zo riskant zijn, daarom raden dermatologen aan om elke ochtend zonnebrandcrème aan te brengen – en idealiter om de twee uur opnieuw aan te brengen – om uw huid het beste te beschermen. Een paar goede plaatsen om te beginnen zijn je gezicht, nek en handen, omdat deze gebieden onevenredig risico lopen op schade door de zon (evenals de eerste plaatsen die tekenen van veroudering vertonen).

Maar iedereen die make-up draagt, weet dat dingen lastiger kunnen worden als het gaat om het opnieuw aanbrengen, vooral als je een op crème gebaseerd zonnebrandcrème gebruikt. De meeste poeder zonnebrand worden echter geleverd in handige buisjes met een borstellaag – waardoor ze super gemakkelijk zijn over make-up te gebruiken als een instellend poeder of zelfs als een snelle manier om een zone bij te werken.

Mad Hippie - Facial SPF 30+ - 50 ml

28,90 out of stock
Laatste update was op: augustus 31, 2023 7:00 am

SPF 30

Loreal Paris Protect & Sublime Compact poeder - SPF 30 High

17,99 out of stock
Laatste update was op: augustus 31, 2023 7:00 am

SPF 30

YOUTH LAB. Oil Free Compact Cream SPF 50 zonnebrandcrème Gezicht 10 ml

31,95 out of stock
Laatste update was op: augustus 31, 2023 7:00 am

Poeder

YOUTH LAB. Oil Free Compact Cream SPF 50 zonnebrandcrème Gezicht 10 ml

31,95 out of stock
Laatste update was op: augustus 31, 2023 7:00 am

Poeder

Hoe de beste poeder zonnebrandcrème te kiezen (en te gebruiken)

Geef de SPF aandacht: zoek een poeder met een breed spectrum dat SPF 30 of hoger is en kies voor minerale formules (wat betekent dat ze titaniumdioxide of zinkoxide bevatten), omdat ze meestal minder irriterend zijn als je een gevoelige teint hebt.

Let op je huidtype: omdat poeder zonbescherming bovenop de huid zitten, zijn ze je beste vriend als je vettig of gevoelig bent voor acne. Als je het aan de droge kant is, zoek dan naar fijnere poeders die hydraterende ingrediënten bevatten, zoals hyaluronzuur of ceramiden, om een ​​zwaarder ogende toepassing te voorkomen.

Vergeet niet opnieuw toe te passen: net als elk ander zonnebrandmiddel, is het belangrijk om uw SPF om de twee uur opnieuw aan te brengen. Poeder zonnebrand maakt dit proces veel eenvoudiger, omdat u uw make-up eenvoudig kunt bijwerken en uw handen niet rommelig hoeft te maken. Toch is het belangrijk op te merken dat de meeste poeder zonnebrand merken lange tijd niet waterbestendig zijn, dus lees het etiket als je van plan bent tijd in het water door te brengen.

Nu je de basis onder de knie hebt, hebben we het proces van het vinden van het beste poederzonnescherm een ​​beetje eenvoudiger gemaakt.

Flakko
Logo
Shopping cart