Nivea Pure Skin

Uitgerust met de zeldzaamste micro-oscillatietechnologie, nodigt de Nivea Pure Skin zichzelf uit op de markt als alternatief voor de meer gebruikelijke roterende borstels.

Zijn de eigenschappen en prijs-kwaliteitverhouding ook voldoende overtuigend? Het antwoord in onze test.

Design en ergonomie

Als de verpakking al een goede indruk maakt, lijkt het penseel, eenmaal uitgepakt, net zo kwalitatief. Hoewel het ontwerp, ronder en korter dan de meeste modellen die op de markt worden aangeboden, misschien verbaast, is het perfect ergonomisch en past het comfortabel in de palm van de hand.

NIVEA Pure Skin Gezichtsreinigingsborstel Kit - 2 snelheden - Voor normale en gevoelige huid - 20 ml

66,71  out of stock
as of september 5, 2021 11:05 am

Features

MerkNIVEA
DoelgroepVolwassenen

NIVEA

Nivea Pure Skin

Omdat alles waterdicht is, neem je de borstel gemakkelijk mee onder de douche. Voor hygiënische opslag en ideaal transportgemak wordt hij geleverd met een beschermhoes voor het hoofd.
Hij werkt op een batterij – wat typerend is voor zijn prijsklasse – en wordt geleverd met een standaardlader. Als het merk een nogal restrictieve eerste keer opladen van niet minder dan 20 uur aanbeveelt, kun je de batterij vervolgens in 8 uur volledig opladen. Het biedt een autonomie van ongeveer 30 minuten, valt dus binnen het gemiddelde, en heeft een indicatielampje dat het oplaadniveau aangeeft.

Prestaties en functies

De Pure Skin werkt door een systeem van micro-oscillaties, dat onzuiverheden losmaakt en de huid diep reinigt. Als we de effectiviteit van deze technologie niet in twijfel trekken, is het eerder in termen van gebruiksgemak dat we tijdens onze tests kleine nadelen hebben opgemerkt.

Nivea Pure Skin starter kit

Inderdaad, als de trillingen al een beetje oncomfortabel kunnen lijken in de hand, vonden we vooral, van onze kant, de borstel erg onaangenaam om te gebruiken op het niveau van het meer gevoelige deel van de neus – dit is natuurlijk een meer persoonlijke waardering.

Aan de andere kant kan de bediening niet eenvoudiger zijn: u hoeft alleen maar op de aan / uit-knop te drukken om te beginnen met schoonmaken. Vervolgens wordt een cyclus van 70 seconden gestart, waarbij met een hoorbaar signaal de vier te behandelen delen van het gezicht worden aangegeven (20 seconden voor het voorhoofd, 20 seconden voor de kin en neus en 15 seconden per wang). Naar onze mening is dit in vieren gesneden gezicht echt praktisch.
Voor een intensievere reiniging kun je de knop ingedrukt houden en zo de Boost-modus activeren. De timer wordt op geen enkele manier beïnvloed.

Nivea Pure Skin Review

De borstel wordt geleverd met een kop bedoeld voor de normale en gevoelige huid. Indien nodig brengt het merk ook tips voor de normale tot gemengde huid op de markt. Als we aan onze kant vonden dat de borstelharen erg zacht zijn voor een normale huid, houd er dan rekening mee dat sommige gebruikers met een meer gevoelige huid de borstel nog steeds een beetje agressief vinden.

Ten slotte wordt de Pure Skin geleverd met een tube van 20 ml met de gezichtsreinigingsgel van het merk.

Conclusie

Als de Pure Skin ons kon overtuigen door zijn ergonomie, zijn uiterst eenvoudige gebruik en zijn zeer praktische timer die het gezicht in 4 zones verdeelt, lijkt het ons dat zijn werking door micro-oscillaties daarentegen niet iedereen zou kunnen plezieren.

Bent u ervan overtuigd dat het principe u bevalt, dan kunnen wij u van harte adviseren, maar bij twijfel is het wellicht beter om de investering te vermijden.

Pluspunten:
  • Goede grip
  • Timer en automatische uitschakeling
  • Micro-oscillatietechnologie

Minpunten:
  • Niet erg flexibel
  • Vrij intense trillingen

Flakko
Logo
Shopping cart