Mooiste dienblad in hout en rond

Een fraai vormgegeven dienblad is de laatste jaren meer en meer een interieur item dat naast het verplaatsen van voedsel, dranken en andere items, nu ook gebruikt word als extra accessoire om pronkstukken tentoon te stellen, een wat saaier meubelstuk op te fleuren of juist een eye-catcher op zich zelf.
Wij hebben de leukste, voordeligste en meest unieke voor u op een rijtje gezet.

Eva Solo Dienblad 34 x 50 cm – Zwart

Het oppervlak van het Eva Solo Dienblad heeft een rubberen coating, waardoor glazen en andere voorwerpen niet kunnen gaan glijden. De hogere rand en de twee makkelijke handgrepen maken het dienblad erg handig in gebruik. Het dienblad is gemaakt uit van ABS kunststof met een RVS rand.

Staand dienblad massief eucalyptushout

Hoge kwaliteit massief houten dienblad dat dankzij zijn onderstel makkelijk op verschillende plekken is te zetten.

Leopold Vienna Madera Dienblad

Een beetje retro in je huis  kan heel goed met dit houten dienblad van Leopold Vienna. Het brengt je terug naar de jaren ’70 en past toch goed bij de trends van nu.

Gusta Dienblad – Hout

Dit vierkant houten dienblad past in ieder interieur. Het model is geschikt voor het serveren van hapjes en drankjes maar is ook leuk om decoratief te gebruiken.

Ariadne at Home Dienblad

Dit dienblad van Ariadne at Home geeft een knusse sfeer van romantisch wonen. Combineer het dienblad met mooie kaarsen, waxinelichthouders en vaasjes en u creëert een gezellige setting.