LG GSJ361DIDV – Amerikaanse koelkast

De vrijstaande Amerikaanse side-by-side koelkast »GSJ 361 DIDV« van LG is een zuinig apparaat in energie-efficiëntieklasse A + (energie-efficiëntieklasse A +++ tot D).
Door de afmetingen van 91,2 x 179 x 73,8 cm (B / H / D) en het vriesvolume van 197 l en het koelvolume van 394 l biedt het model voldoende ruimte voor je boodschappen. Nog een pluspunt: het model is bijzonder stil met 39 dB, dankzij de Inverter Linear Compressor ™. Door het Door-in-Door ™ -systeem wordt onnodig verlies van koude lucht voorkomen.
Snacks of drankjes zijn gemakkelijk toegankelijk in de buitendeur zonder de hele koelkast te hoeven openen. Regelmatig ontdooien van het vriesgedeelte behoort tot het verleden met de Total NoFrost-functie – de vorming van condensatie en ijsvorming op koelkasten en diepvriezers wordt op betrouwbare wijze voorkomen en het apparaat hoeft nooit meer te worden ontdooid.
De Moist Balance Crisper ™ -lade verlengt de bewaartijd met maximaal 4 dagen, afhankelijk van het voedsel. Met behulp van een golfkartonnen hoes wordt overtollig vocht uit groente en fruit opgenomen en vervolgens gericht weer in het voer afgegeven.
De FreshZone lade zorgt voor een constant temperatuurbereik van ca. 2-5 ° C voor het optimaal bewaren van vlees, vis, fruit en groente. Bij het apparaat zijn ook een ijsblokjesmachine en een water dispenser verkrijgbaar.
Hij is flexibel op te zetten doordat hij een interne watertank heeft en dus geen wateraansluiting nodig heeft. Er zijn ook twee vriesladen beschikbaar om etenswaren in te bewaren.
Het display dat op de deur is geïnstalleerd, toont de exacte temperatuur in het apparaat. De vier plateaus van veiligheidsglas bieden voldoende ruimte voor de boodschappen.
Boodschappen zijn snel bij de hand in de vijf deurrekken. Over de opstelling van de etenswaren in de side-by-side koelkast hoef je je zelfs geen zorgen te maken, want het MultiAirflow systeem zorgt ervoor dat de binnentemperatuur van het model gelijk is en overal constant blijft. De snelvriesfunctie zorgt ervoor dat het voedsel bijzonder snel kan worden gekoeld en ingevroren. Ook zie je alles dankzij de led-binnenverlichting. Zoekt u een model dat voldoende ruimte biedt voor etenswaren, dan is de »GSJ 361 DIDV« van LG een goede keuze.

LG GSJ361DIDV - Amerikaanse koelkast - Grafiet

1.299,00 1.499,00 in stock
Laatste update was op: augustus 23, 2021 5:09 am

Water- en ijsdispenser | Hoogte: 179 cm | No Frost - nooit meer ontdooien | Geluidsniveau: 39 dB | Inhoud: 591 liter

De LG Inverter Linear Compressor verlaagt het energieverbruik tot 32% in vergelijking met conventionele compressoren.

Speciale kenmerken

Inverter lineaire compressor (super stil)
IJs, crushed ice en waterdispensers
Door-in-door
Moist Balance Crisper (vochtregulerend oppervlak)
Total No Frost (nooit meer ontdooien)
Smart Diagnosis (telefonische storingsdiagnose)
Led-binnenverlichting
Digitaal display met temperatuurregeling

Voorzijde: Dark Graphite
Water voorraad

Interne watertank (4L) / geen vaste wateraansluiting nodig

Technische specificaties

Totaal bruikbaar volume 591 l
Bruikbaar volume koeloppervlak 394 l
Netto inhoud vriesgedeelte 197 l
Stroomverbruik per jaar 429 kWh
Elektriciteitsverbruik per dag 1,18 kWh
Energie-efficiëntieklasse A +
Geluidsniveau 39 dB
Invries capaciteit in 24 uur 12 kg
Bewaartijd bij storing 10 uur
Omkeerbaar deurscharnier nr.
Klimaatklasse T
Compartiment (geschikt voor ijsblokjes) 4
Afmetingen (hxbxd) 179 x 91,2 x 71,7 cm
Afmetingen inclusief verpakking (H x B x D) 189,1 x 96,8 x 77 cm
Gewicht netto / bruto 123 kg / 134 kg

Inrichting

Koelafdeling: twee transparante laden, vier veiligheid glasplanken
Vriesafdeling: vier legborden van veiligheidsglas, twee transparante laden
Bediening: digitaal display met temperatuurregeling
Watertoevoer: Interne watertank (4L) / geen vaste wateraansluiting nodig
Technische kenmerken: Inverter lineaire compressor (Super Silent met 10 jaar materiaalgarantie), Total No-Frost (nooit meer ontdooien), Multi-airflow convectiekoeling (snelle en gelijkmatige koeling van het voedsel)
Technische uitrusting: LED-verlichting in het vries- en koelgedeelte, ijsmachine op de deur, ijs-, crushed ice- en waterdispenser, Moist Balance Crisper (optimaal vochtgehalte), snelvriezen (snelle koeling die voor het hele vriesgedeelte kan worden geactiveerd), kinderbeveiliging, door-in-door.

Nog grotere door-in-door

Het door-in-door-systeem geeft u gemakkelijker toegang tot drankjes en snacks. Dankzij het doorontwikkelde smalle kozijn van de door-in-door neemt de kamercapaciteit in de door-in-door toe met 9% en extra inzetstukken zorgen voor een overzichtelijke orde, terwijl je tot 46,5% minder koude lucht verliest.

Watertank voor koele dranken

De gemakkelijk te vullen Easy In en Out watertank heeft een inhoud van 4 liter waardoor de voorraad lang meegaat. Verheug u op vers water met een druk op de knop rechtstreeks uit de koelkast, zonder dat er een permanente wateraansluiting nodig is. Daarnaast heeft de GSL361ICEZ een ijsblokjesmachine geïntegreerd in de deur met 36 liter meer vriescapaciteit. Naast het water is er ook een ijs- en crushed ice dispenser in het nieuwe premium design voor uw gekoelde dranken.

Stil en zuinig: de lineaire invertercompressor

Onze lineaire invertercompressoren combineren zuinigheid met een aangenaam stille werking. In vergelijking met conventionele compressoren kan de lineaire invertercompressor tot 32% energie besparen. Het zorgt ook voor een aanzienlijke vermindering van opstartgeluiden waardoor de koelkast nauwelijks hoorbaar is.

Altijd verse groenten dankzij Moist Balance Crisper

Het innovatieve groentevak Moist Balance Crisper zorgt altijd voor een optimale vochtbalans. In conventionele groentelades wordt het verse voedsel vaak zacht en verliest het zijn beet. De Moist Balance Crisper daarentegen houdt tot 20% meer vocht vast. Het water dat van de groenten en fruit wordt gescheiden, condenseert op de gegolfde deksel, waardoor de vochtbalans en daarmee de knapperige versheid van het voedsel behouden blijft.

Bij problemen: snelle oplossing dankzij Smart Diagnosis

De onafhankelijke probleemdetectie van het apparaat met behulp van Smart Diagnosis is innovatief. Als er een probleem is, zal Smart Diagnosis de oorzaak opsporen. Afhankelijk van het probleem klinkt er een specifieke reeks tonen wanneer u een toetsencombinatie invoert. Ons serviceteam kan deze reeks tonen via de telefoon herkennen en u helpen het probleem snel op te lossen. Dit betekent dat technische problemen snel kunnen worden opgelost.

Flakko
Logo
Shopping cart