LEGO Friends Heartlake City Kapsalon – 41391

Met de LEGO Friends Set Kapsalon by Heartlake City (41391) kunnen kinderen in de rol van kapper of klant glippen. Er kunnen talloze kapsels worden geprobeerd. Deze kapsalon speelset voor meisjes en jongens vanaf 6 jaar zit boordevol scenario’s voor fantasierijk spel, met een hele reeks schattige kapsalon accessoires, zoals haardrogers en pruiken.

Prachtig gedetailleerde kappersstations stellen de kinderen in staat om de speelfiguren door de hele speelgoedkapsalon te sturen. Tot de mooie elementen behoren ook een schelpvormige wastafel, een kappersstoel, een styling station en een kassa. Wie wil er een paars pony kapsel?

Alle LEGO sets worden geleverd met bijzonder eenvoudige gedrukte instructies. Nadat je de LEGO Life app hebt gedownload, kun je de digitale instructies Instructions PLUS gebruiken om in te zoomen, te draaien en een weergave van het model in spookmodus weer te geven. Dit is hoe dingen worden gebouwd in het digitale tijdperk.

Waarschuwingen
Voorzichtigheid. Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Stikkingsgevaar.

LEGO Friends Heartlake City Kapsalon - 41391

24,29 in stock
Laatste update was op: september 22, 2021 6:03 am

6 - 12 jaar | 235 onderdelen | 2 minifiguren | 2020

Met de Lego Friends speelset “Heartlake City Kapsalon” (41391) kunnen jong en oud proberen om haar te stylen en mooie nieuwe kapsels te bedenken voor hun vrienden Nina en Emma. Daarnaast kunnen ze hun eigen kapsalon ontwerpen en zo steeds weer met nieuwe verhalen over Saltlake City komen. De set bevat twee Lego-minifiguren, verschillende kapsels en veel accessoires.

Details:
– LEGO Friends: Heartlake City kapsalon (41391)
– Onderdelen: 235
– inclusief 2 figuren
– Lichaamsdelen en kapsels uitwisselbaar
– met accessoires om het kapsel te versieren, bijv. Bloemen en kroon
– Veel accessoires zoals een föhn, kappersstoel, een stylingstation en kassa

Afmetingen: ca. 17 x 11 cm (B x H)

Flakko
Logo
Shopping cart