Kroonluchter modern design, goedkoop online kopen.

Moderne design kroonluchters koop je makkelijk, goedkoop en snel online, meestal zonder bezorgkosten en de volgende dag al in huis. Heeft u altijd al een prachtige en statige kroonluchter boven uw eettafel of ergens anders in uw interieur gewild? Een nieuwe kroonluchter is de plafond lamp bij uitstek die zorgt voor veel extra sfeer en warmte in huis. Een sprankelend exemplaar kan een spannende blikvanger zijn. Wij hebben een overzicht voor u gemaakt met de meest verkochte en meest populaire kroonluchters online.

Ingo Maurer Zettel’z 5 hanglamp

Hang je mooiste herinneringen aan de Zettel’z 5 hanglamp van Ingo Maurer! Deze lamp wordt geleverd met 31 bedrukte en 49 lege A5 blaadjes van Japans papier. Al je geniale ingevingen, lieve briefjes maar ook foto’s hangen voortaan midden in de kamer, zodat je elke dag weer begint met een lach. Aan de andere kant lijkt het of er een orkaan door je werkkamer raast!

Leitmotiv Melkflessen Kroonluchter XL

Een originele kroonluchter gemaakt van melkflessen in een metalen frame. Gemaakt van zeer eenvoudige materialen, maar toch een lamp met een zeer opvallend uiterlijk. Het glas van de flessen geeft een ontzettend leuk lichteffect.

Hkliving Hanglamp Touw 50 cm

Verlicht je interieur met deze opvallende hanglamp van HKliving. De kroonluchter-vorm van de lamp maakt dit item tot een echte eyecatcher in je interieur. De lamp is gemaakt van geknoopte touwen met speelse details aan de randen.

QAZQA KL Napoli – Kroonluchter

Kies voor sfeer en stijl, kies voor de Napoli serie! Een imposante verschijning met een elegant en sierlijk voorkomen om keer op keer van te mogen genieten! Heeft u nog een plekje over voor deze schoonheid? Ga in zee met deze sfeermaker en hul uw woning in een aangenaam sfeertje om fijn in te kunnen vertoeven. Met de hand vervaardigd in Italië.

Lucide Arabesque Kroonluchter

Haal koninklijke allure in huis met de Lucide Arabesque kroonluchter! Deze hanglamp is speels, klassiek en elegant tegelijk. De kroonluchter heeft plek voor vijf E14 lichtbronnen. Tip: Gebruik kaars vormige lampen om het plaatje af te maken!

Bodilson King Kroonluchter

Een kroonluchter kan een romantisch of landelijk interieur helemaal afmaken. Maar ook in een strak en modern interieur geef je de ruimte een verfijnd touch door een mooie kroonluchter op te hangen. Je creëert hiermee een uniek contrast dat je woonruimte stoer en liefelijk tegelijk maakt.

Maria Theresa – Kroonluchter

Deze kroonluchter heeft maar liefst 28 lichtpunten verdeeld over 3 lagen, 4 lichtpunten op de bovenste laag, 8 lichtpunten op de middelste laag en 16 lichtpunten op de onderste laag, welke elk voorzien zijn van een bewerkte glazen schaal met glazen pegels. Het sierlijk vormgegeven armatuur is uitgevoerd in chroom bedekt met kunststof en afgezet met bloem rozetten.