Keukenschort leer, duurzaam en ook goedkoop

Lederen keukenschort – een must in de keuken voor mannen en vrouwen

Voor degenen die graag koken, is een kookschort een absolute must in de keuken. Tijdens het koken beschermt een keukenschort uw kleding tegen rond spattende sausen en ongelukjes. Maar het kookschort beschermt niet alleen tegen vervuiling van goede kleding, het is ook een echte, modieuze blikvanger.

Een mooi kookschort – een traditionele uitvinding

Iedereen die niet echt vertrouwd is met koken, zal vaak morsen en zonder een schort zal de kleding spoedig worden bevlekt. Al heel vroeg kwamen huisvrouwen en koks op het idee om een ​​speciaal kledingstuk te bedenken ter bescherming tegen voedsel en sausvlekken. Ondertussen is het schort echter uitgegroeid tot een waar cult object dat meer biedt dan alleen bescherming bij koken en grillen. Het bijpassende keukenschort onderstreept met een bijbehorende ontwerpsmaak en -stijl van de drager.

 

lederen schort

59.95
Last update was in: september 27, 2018 9:12 am

Leer

DNR Lederen Schort - met Zakken

59.95
Last update was in: september 27, 2018 9:12 am

Leer

BBQ Master Lederen BBQ schort

32.50
Last update was in: september 27, 2018 9:12 am

Leer

Patton Lederen BBQ schort Grill Master

99.00
Last update was in: september 27, 2018 9:12 am

1 stuks

ESBECO Lederen BBQ/Hobby schort

49.95 58.95
Last update was in: september 27, 2018 9:12 am

Leer

SPATLAP Leren Schort - Donkerbruin

32.50
Last update was in: september 27, 2018 9:12 am

Leer | Aantal stuks: 1

SJEFS® Leren BBQ Schort - Split leer - Zwart

44.99
Last update was in: september 27, 2018 9:12 am

Leer

KOOK Schort Stonewash Leer - Groen

33.99
Last update was in: september 27, 2018 9:12 am

Leer

 

Keukenschorten als onderdeel van de professionele kleding

Uiteraard worden schorten in de gastronomie voorgesteld als werkkleding. Geen enkele keukenhulp kan zonder zonder het restaurant of de bistro te representeren. Een mooi gevormde schort maakt het perfecte uiterlijk in de keuken compleet. Afgezien van het feit dat er natuurlijk ook hygiënische aspecten zijn die deze beschermende kleding suggereren. Omdat een stralend wit schort van het juiste materiaal op 95 graden kan worden gewassen en zo hygiënisch puur wordt.

Kookschorten – Leuke geschenken voor chef-koks en grillmeesters

Keukenschorten van leer zijn perfecte geschenken. Of het nu man of vrouw, jong of oud, of voor de barbecue – elke gastheer is blij met een mooie schort. Zelfs voor kinderen is een kookschort een geweldig geschenk.

Leren schorten: ze zien er niet alleen stijlvol uit, ze kunnen nog veel meer

Een leren schort achter de grill signaleert: iemand serieus. Natuurlijk zijn leren schorten alleen al beter dan de gewone keukenschorten vanwege het materiaal. Ze beschermen veilig tegen vet spetters en rondvliegende vonken. Na verloop van tijd krijgt het leer een mooie patina, waardoor ze er niet oud, maar juist nobeler uitzien.
Ze zijn eenvoudig schoon te maken. In de meeste gevallen is wassen met een vochtige doek voldoende. Eenmaal per jaar moet u uw leren schort behandelen met een extra verzorgingsbehandeling. Speciale leerverzorgingsproducten, die in het schort worden gewreven, zorgen ervoor dat het waterafstotend blijft en houden het leer zacht en soepel. Een leren schort van hoge kwaliteit is een metgezel voor vele plezierige barbecue-jaren.

Het keukenschort gemaakt van leer is de investering de moeite waard vanwege de lange levensduur. Het leren schort in cognac kleur of het donkerbruine luxe object met contrasterende stiksels zijn niet alleen iets voor professionals. Zelfs veeleisende hobbykoks, of het nu vrouwen of mannen zijn, moeten zich comfortabel voelen dankzij hun optimale pasvorm en nooit zonder zo’n schort willen grillen.