Keukenkraan, de beste koop.

Natuurlijk is een goede keukenkraan niet alleen een sieraad in je keuken, maar bovenal een praktisch instrument om borden af te spoelen, glazen te wassen, pannen en emmers te vullen en om schoon te maken. De beste koop voor een keukenkraan is dus in eerste instantie een uitmuntende kwaliteit binnenwerk, keramische schijven die eindeloos lang meegaan, een goed in de hand liggend ontwerp en perfecte afwerking in chroom of andere kleur.
De beste koop voor eigentijdse keukenkranen vind u hier.

GROHE Minta Keukenkraan

Deze Grohe keukenkraan levert veel praktische mogelijkheden waardoor het werk in de keuken je makkelijker wordt gemaakt. De keuken kraan heeft een hoge uitloop waardoor het vullen of schoonmaken van ook de grote pannen eenvoudig is.

Schütte Cornwall Design Keukenkraan

Deze een hendel keukenkraan chroom met veer-arm en stelbare sproeier is een handige toevoeging in je keuken. Deze keukenkraan kun je plaatsen in iedere design keuken en wordt bevestigd op je keukenblad of gootsteen.

Grohe professionele K7 keukenkraan

Luxe keukenkraan met een professionele handdouche. De douchestraal schakelt automatisch terug naar de mousseur stand. De doorstroombegrenzing van de kraan is instelbaar. De uitloop 140 graden draaibaar.

Kingston Keukenkraan – Draaibare Uitloop

Deze twee knops keukenkraan heeft een semi klassieke uitstraling. De keukenkraan heeft een draaibare uitloop, duurzame keramische schijven en wordt middels aansluitslangen met 3/8″ binnendraad aansluiting aangesloten.

GROHE Concetto Keukenkraan – Hoge uitloop

Deze keukenkraan uit de GROHE Concetto serie is zeer flexibel. De hoge uitloop maakt het mogelijk om met gemak ook hoge pannen te vullen, te spoelen en schoon te maken. Met zijn draaibereik van 360° ben je 100% flexibel.