Instagram account boosten, hier zijn 20+ tools

Met 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers en 50% dagelijkse actieve gebruikers, is Instagram meer dan een populair platform voor sociale media: het is een krachtig marketingplatform voor elk merk wereldwijd – groot of klein, een individu of een organisatie.

Of je nu een persoonlijk merk of een bedrijfsmerk bouwt, Instagram is een platform vol mogelijkheden om reclame voor je producten te maken en nieuwe klanten te vinden. Het is echter moeilijk om de gewenste resultaten te krijgen zonder de juiste tools, zelfs als u de juiste strategieën gebruikt, bijvoorbeeld directe advertenties of influencers.

Daarom heb ik een eersteklas toolkit samengesteld met apps en tools die je Instagram een boost kunnen geven. Ben je klaar om ze te bekijken?

Mooie foto’s maken

Afterlight

 

 

 

 

 

Een uitstekende app voor het bewerken van afbeeldingen voor iOS, met een enorme bibliotheek met filters en fotobewerkingstools, waaronder frames en overlays. Bovenal ben ik onder de indruk van de optie waarmee je aangepaste filters kunt maken.

Canva

 

 

 

 

Canva is een bekende ontwerptool die helpt bij het maken van banners, flyers, posters, enz. De fotobewerkingstool bevat veel geweldige functies, zoals fotoverbeteraar, fotorichter, maker van tekstballonnen, enz.

Crello

Crello is een andere ontwerptool, zoals Canva, die tal van formaten en thema’s biedt, samen met een grote bibliotheek met achtergronden en illustraties. Het helpt bij het maken van advertenties, flyers en posts en video’s op sociale media.

Layout

Een intuïtieve app van Instagram waarmee je je foto’s opnieuw kunt mixen in unieke, leuke lay-outs. Je kunt maximaal negen foto’s van je filmrol mixen of de Photo Booth gebruiken om nieuwe momenten vast te leggen; deel het dan meteen.
Android

Over

 

 

 

 

 

Een professionele tool om foto’s onderweg te bewerken. Het toont samengestelde inhoud voor inspiratie en bevat eenvoudige hulpmiddelen (zoals lagen en maskers) voor het verbeteren van foto’s. Je kunt er ook om feedback vragen over je foto’s.

Photoshop Express

 

 

 

 

Adobe Photoshop Express is een creatieve krachtpatser die helpt bij het maken en bewerken van collages en afbeeldingen. Het beschikt over een auto-fix-tool, een teksttool, opvallende effecten, randen en frames, correctietools en nog veel meer functies.

PicMonkey

Nog een professionele tool die tal van ontwerptools en samenwerkingsfuncties biedt. Het bevat ook honderden sjablonen en talloze effecten, filters en afbeeldingen voor het maken van schitterende foto’s.

VSCO

 

 

 

 

VSCO is een populaire app voor het maken van foto’s van het volgende niveau. Het zit boordevol krachtige presets en beeldbewerkingstools, samen met community-spotlights voor inspiratie. Het premium lidmaatschap biedt veel meer.

 

Video’s maken

Boemerang

 

 

 

 

 

Nog een app van het team achter Instagram. Het helpt bij het maken van minivideo’s die heen en weer lopen door 10 foto’s te maken en ze aan elkaar te naaien. Je kunt het dan direct delen op Facebook of Instagram.
Android.

Filmm

Een iOS-app voor het mixen en stapelen van kleurcorrectiefilters in je video’s, samen met film texturen, prachtige effecten en subtiele vervormingen. Het beschikt ook over audiobediening en maakt ook royaltyvrije muziek.

Magisto

 

 

 

 

 

Een online video-editor die helpt bij het maken van geweldige video’s. Je hoeft alleen maar een videostijl en de muziek voor de video te kiezen, en de AI-aangedreven editor doet de rest om snelle en oogverblindende video’s te maken.

Storyart

 

 

 

 

 

Nog een app die helpt bij het maken van geweldige videoverhalen door je foto’s en video’s opnieuw te mixen. Het beschikt over meer dan 200 sjablonen, meer dan 20 thema’s, talloze omslagsjablonen en ook verschillende lettertypen en filters.

 

Berichten beheren

Buffer

 

 

 

 

Een tool voor het beheer van sociale media die veel sociale platforms ondersteunt. Hiermee kunt u berichten plannen en plannen, met uw teams aan de inhoud samenwerken en geavanceerde analyses krijgen voor het bijhouden van de ROI.

Crowdfire

Een andere tool voor het beheer van sociale media voor Instagram. Het helpt je bij het ontdekken en plannen van berichten, het vinden van op maat gemaakte berichten voor verschillende sociale platforms en het publiceren van inhoud van je blogs of websites.

Daily Purposes

 

 

 

 

Een handige tool voor het onderzoeken van relevante hashtags die ervoor zorgen dat je berichten opvallen. Het filtert automatisch verboden of spam-hashtags en beschikt over een tool om bestaande verboden hashtags van je account te verwijderen.

Focalmark

Nog een hulpmiddel om hashtag-ideeën voor je berichten te krijgen die je helpen contact te maken met het echte publiek op Instagram. Het beschikt over een AI-aangedreven tool die belooft alleen authentieke en relevante hashtags te suggereren.

Hootsuite

Een andere bekende tool voor het beheer van sociale media die Instagram ondersteunt. Hiermee kunt u berichten plannen, publiceren, eraan samenwerken met anderen en uw berichten, klanten en concurrenten analyseren.

Iconosquare

 

 

 

 

Nog een tool voor het beheer van sociale media voor het beheren en plannen van inhoud, het verkrijgen van inzichtelijke en begrijpelijke analyses, het volgen van uw concurrenten en het begrijpen van de prestaties van uw berichten.

Later

Een productiviteit hulpprogramma voor Instagrammers met het plannen van berichten met een visuele kalender, het verzamelen en opnieuw plaatsen van gebruikersberichten, enz. Het maakt het ook mogelijk om een winkelbare feed te maken die helpt om het verkeer te stimuleren en de verkoop bij te houden.

Panoramiq

Een uitbreidingstool voor Hootsuite die veel krachtige functies toevoegt. Het brengt feeds en accountbeheertools voor Hootsuite. U kunt hashtags volgen, inhoud ontdekken, berichten analyseren en meer doen.

PLANN

 

 

 

 

 

Nog een tool voor sociale media en merkbeheer voor Instagram. Het helpt je bij het plannen en plannen van berichten, het zoeken naar relevante hashtags en het analyseren van je concurrenten en berichten met geavanceerde analyses en statistieken.

PromoRepublic

Een uitstekende tool voor het beheer van sociale media voor Instagrammers. Het helpt u bij het ontdekken van inhoud, het maken en plannen van berichten, het volgen van sociale-mediaprofielen en rechtstreeks contact met volgers.

Regrammer

Een tool voor het opnieuw plaatsen van berichten voor elke marketeer en gebruiker die helpt bij het opnieuw plaatsen van foto’s, video’s en verhalen. Het ondersteunt meerdere foto’s of video’s, voegt geen watermerk toe en maakt het ook mogelijk om de re-posts te plannen.

Repost voor Instagram

 

 

 

 

Een ander hulpmiddel voor het opnieuw plaatsen van foto’s en video’s op Instagram terwijl de oorspronkelijke auteur wordt toegeschreven (vereist krediet). Het ondersteunt echter niet het opnieuw plaatsen van verhalen, in tegenstelling tot Regrammer.

Sprout Social

Nog een mediabeheertool voor Instagram. Het ondersteunt het beheren van meerdere accounts, het publiceren en plannen van berichten, het beheren van campagnes en hashtags en het leveren van inzichtelijke analyses en rapporten.

Producten verkopen

Foursixty

 

 

 

 

Een uitstekende tool om uw producten te verkopen met uw Instagram-account. Het verandert uw account in een shoppable galerij voor uw online winkel. Het ondersteunt het volgen van beïnvloeders en biedt ook geavanceerde analyses.

Have2Have.It

Een tool voor het maken van een klikbare feed om verkeer naar uw weblinks te leiden, bijvoorbeeld blogs of online winkels. Het helpt bij het maken van een bestemmingspagina met uw producten, waar uw volgers door kunnen bladeren, op favorieten kunnen tikken en meer kunnen doen.

Shorby

Een tool die helpt om verkeer naar je weblinks te leiden via je Instagram-bio. U kunt uw andere sociale netwerken cross-linken, messenger-links toevoegen en alle klikken op die links volgen voor het analyseren van verkeer.

Sked-link

 

 

 

Nog een hulpmiddel om het meeste uit je bio-link op Instagram te halen. U kunt uw bio-link maken, waarin u een korte bio kunt opnemen, uw weblinks kunt toevoegen en ook Google Analytics kunt integreren.

 

 

 

Flakko
Logo
Shopping cart