Hondenhaar verwijderen

Hondenhaar op kleding, dekens, autostoelen, tapijten en meubels, zoals op stoelen en banken zijn erg vervelend. Zelfs als je meer van je hond houdt dan van wat dan ook, de harige restjes zien er gewoon groezelig uit en het huishouden ziet er al snel onrein uit. Iedereen die ooit heeft geprobeerd hondenhaar met de hand of met een doek te verwijderen, zal, afhankelijk van de stof en het materiaal, snel merken dat dit vaak niet zo eenvoudig is. Hondenhaar verwijderen is eigenlijk heel gemakkelijk met de juiste tips en trucs. Je hoeft alleen maar te weten hoe. Om het haar probleem een ​​beetje tegen te gaan: Het is het beste om uw geliefde viervoeter regelmatig te kammen. Op deze manier verliest hij beduidend minder haar, dat anders verdeeld zou worden in het appartement en over de verschillende objecten en dan van daaruit verwijderd zou moeten worden. Hondenhaar kan je zeker niet helemaal voorkomen op broeken, shirts, jurken, rokken en truien, maar ook op tapijten en banken, maar je kunt ze wel aanzienlijk verminderen.

Onze gids “Hondenhaar verwijderen” geeft u veel tips en opties voor het verwijderen van hondenhaar van de bank (bank), tapijt en kleding.

Verwijder hondenhaar van de bank (bank), autostoel en tapijt

Zo gemakkelijk is het om hondenhaar van de bank (bank), autostoel en tapijt te krijgen:

Stofzuigen: De gemakkelijkste manier om hondenhaar van de bank of bank, tapijt, vloerbedekking, autostoel en van het vilt van de kofferbak te verwijderen, is met een stofzuiger. Afhankelijk van het voorwerp en materiaal of ondergrond stofzuig je het hondenhaar met het vloermondstuk of met speciale opzetstukken. Dit werkt vooral goed met een speciale borstel voor dierenharen. Deze kan meestal ook later worden gekocht en op de bestaande cilinderstofzuiger worden gebruikt. Stofzuigen is bijzonder geschikt voor grote oppervlakken, b.v. om hondenhaar uit een tapijt te halen.
Bontborstel: De goede oude pluisjesborstel of kledingroller met de zelfklevende vellen faalt vaak met veel hondenhaar en het verwijderen ervan is vaak behoorlijk tijdrovend en bewerkelijk. De speciale zelfreinigende pelsborstels voor dieren of dierenhaar zijn veel beter. Deze hebben vele honderden of zelfs duizenden kleine microharen. Bij het borstelen over de borstel blijven de vervelende hondenharen aan de villi van de borstel plakken en kunnen ze achteraf gemakkelijk worden verwijderd of in de behuizing worden afgeveegd door de borstel eenvoudig 1-2 keer in de behuizing te duwen en weer te verwijderen. Haar en andere verontreinigingen zoals stof, vuil en pluisjes verzamelen zich in het onderste deel van de behuizing. Hondenhaar verwijderen met de pelsborstel werkt verbazingwekkend goed en snel. De pelsborstel slijt praktisch niet en kan jarenlang worden gebruikt.
Verzorgingshandschoenen: speciale verzorgingshandschoenen of speciaal gecoate rubberen handschoenen zijn verkrijgbaar in winkels. Je trekt ze als een handschoen aan en aait ze over de bank, autostoel of stoelbekleding van de stoelen. Het haar kleeft aan de handschoen en kan na reiniging eenvoudig worden verwijderd en weggegooid.

Verwijder hondenhaar uit kleding

Zo gemakkelijk is het om hondenhaar van kleding te krijgen:

Pluizenroller of pelsborstel: hondenhaar van kleding, bijv. Je kunt jeans, rokken, jurken, truien, jassen of overhemden uittrekken met een pluizenroller. Het hondenhaar (maar ook kattenhaar) kleeft aan het plakkerige oppervlak en wordt zo uit de kleding gehaald. Je kunt de pluizenrollen in de meeste drogisterijen en supermarkten krijgen. Het gaat echter nog gemakkelijker en moeiteloos met een speciale pelsborstel. Het haar van de hond kleeft aan de vele duizenden microharen op de borstel en het kledingstuk komt vrij. De pelsborstel met het haar wordt na gebruik eenvoudig in de meegeleverde container gestoken en het haar wordt afgeveegd. De borstel is weer schoon en klaar voor het volgende gebruik.
Schilderstape of plakband: U kunt ook dierenhaar van textiel verwijderen met schilderstape of plakband. Om dit te doen, wikkelt u het plakband gewoon losjes om uw hand (met het kleefoppervlak naar buiten gericht). Gebruik het om behaarde kleding af te vegen en het haar zal eraan blijven plakken.
Wasdroger: Leg de kleding of deken met het haar van de hond gewoon 5-10 minuten in de wasdroger en het haar van de hond wordt verwijderd en belandt in het pluizenfilter van de droger.

Flakko
Logo
Shopping cart