Honden Waterfles voor drinken onderweg

Een drinkmogelijkheid voor uw hond is onmisbaar voor wandelingen, lange trektochten, tijdens de training of op reis met de auto, omdat niet overal toegang tot zoet water wordt verleend. Met deze water dispenser heeft u niet alleen water, maar ook de drinkbeker bij u. Vul de fles voor het begin van de rit met water, draai de kom met het deksel op de fles en vouw het in de kom. Het werkt makkelijk en het water blijft fris, schoon en dichtbij.

Om de beker te vullen, wordt de fles eenvoudig uit de kom gevouwen. Het omhoog trekken opent de sluiting zodat het water in de kom kan stromen. Druk lichtjes op de fles om het vullen van de kom te versnellen. De schaal is gevuld en je lieveling kan zijn dorst lessen.

Drinkwater activeert het energiemetabolisme van uw hond en leidt hem naar belangrijke mineralen. Uw hond heeft water nodig om de lichaamstemperatuur te regelen. Afhankelijk van beweging en luchttemperatuur moeten oudere en actieve honden daarom altijd water beschikbaar hebben. Als een hond te weinig drinkt, kan dit onherstelbare schade aan de gezondheid veroorzaken.

 

InnovaGoods Waterdrinkfles voor Honden

Hond | Maat one size | PVC

in stock