Hoe werkt Zoom

Zoom Cloud Meetings is een programma speciaal ontwikkeld voor bedrijven. Het wordt gebruikt om vergaderingen en webconferenties te houden.

Zoom cloudvergaderingen

Snelle en effectieve communicatie behoren tot de belangrijkste taken binnen een bedrijf. Vaak ligt de focus op het houden van webconferenties. De “Zoom Cloud Meetings” applicatie maakt dit veel handiger met een verscheidenheid aan krachtige functies.

Zoom Cloud Meetings: vlotte communicatie binnen het bedrijf

Tijdens vergaderingen heb je de mogelijkheid om het scherm te delen als moderator. Je kunt kiezen of je het hele scherm wilt laten zien of alleen geselecteerde programma’s. Er zijn ook geïntegreerde tools zoals een whiteboard beschikbaar. U kunt de besturing van de muis en het toetsenbord naar wens overdragen aan andere deelnemers.

“Zoom Cloud Meetings” ondersteunt videoconferenties met hoge resolutie. Met de tool kunt u ook tekstberichten of bestanden verzenden tijdens een vergadering. Contacten uitnodigen voor een online meeting is ook mogelijk. De demoversie van “Zoom Cloud Meetings” is gratis beschikbaar, maar bevat alleen persoonlijke gesprekken en groepsconferenties met een tijdslimiet van 40 minuten. Inschrijvingen beginnen bij een maandelijkse prijs van € 13,99 per moderator.

Tip: als u alleen een vergadering wilt bijwonen, kunt u de browserextensie “Zoom Redirector” voor Google Chrome of Firefox gebruiken. Dit bespaart u de installatie van de desktopclient en u kunt rechtstreeks via uw browser deelnemen aan de videoconferentie.

Wat is Zoom Cloud Meetings?

Zoom is een cloudgebaseerde oplossing voor videoconferenties die kan worden gebruikt voor videovergaderingen, audioconferenties, webinars en live chats. Het programma is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en wordt gebruikt om vergaderingen te houden wanneer de deelnemers vanaf verschillende locaties via internet werken. Zoom ondersteunt videoconferenties met hoge resolutie en maakt het natuurlijk ook mogelijk om tekstberichten of bestanden te verzenden binnen een vergadering.

Is Zoom Cloud Meetings gratis?

De basisversie van “Zoom Cloud Meetings” is gratis beschikbaar, maar bevat alleen persoonlijke gesprekken en groepsconferenties met een tijdslimiet van 40 minuten. De abonnementen beginnen bij een maandelijkse prijs van 13,99 euro per moderator.

Kan zoom ook worden gebruikt op een smartphone?

Zoom kan worden gedownload als een native Windows-client en biedt mobiele apps voor iOS en Android. In de app-versies kunnen vergaderingen worden geopend, bijgewoond en gepland, en kunnen groepstekst, afbeeldingen en push-to-talk-berichten naar mobiele apparaten worden verzonden.

Hoe begin ik een zoomvergadering?

  • Windows
  • Open uw Zoom Client en log in op Zoom.
  • Klik op het Plan-pictogram. Als u dit doet, wordt het Planner-venster geopend.
  • Selecteer uw vergaderinstellingen.
  • Klik op Planning om te voltooien en de geselecteerde kalender te openen.
Flakko
Logo
Shopping cart