Handdoekrek Badkamer, staand, uitschuifbaar en voor de radiator

Houder en haak voor handdoeken en badhanddoeken

In het verleden was er meestal alleen de eenvoudige handdoekhouder, maar tegenwoordig hebben talloze aantrekkelijke handdoekhouders en haken de markt veroverd. Online is er een gevarieerde selectie badkameraccessoires voor het drogen en opbergen van handdoeken.

Accenten leggen met chique badkameraccessoires

Handdoekhouders en -haken zijn gemaakt van metaal, bamboe, verschillende soorten hout en hoogwaardige kunststof. Zowel de vormen als de kleuren van deze onmisbare badspullen zijn overeenkomstig gevarieerd. Veel hengels voor handdoeken hebben een elegante chromen uitstraling. De onderhoudsvriendelijke kunststof handdoekrekken zijn verkrijgbaar in vele prachtige kleuren, effen of gelakt, wat vooral de kinderen bevalt. Houten en bamboe handdoekhouders blijven meestal natuurlijk. Ze harmoniseren vooral met een badkamer, die is ingericht in natuurlijke tinten. Of het nu rond, ovaal of hoekig is, er zijn de juiste stangen voor handdoeken of designhanddoek rails voor elke smaak. Een handdoekring in chroom oogt altijd nobel en eenvoudig en harmonieert met bijna elke badkamerstijl. Dubbele handdoekrekken en telescopische handdoekrails hebben een ruimtebesparend effect, wat vooral voordelig is in kleine badkamers. Een vrijstaand handdoekenrek zal indruk op u maken door zijn flexibiliteit, want u kunt het gemakkelijk verplaatsen naar waar u het nodig hebt. Een dubbele handdoekstang of een handdoekhouder met enkele hangers biedt voldoende ruimte om verschillende handdoeken of badhanddoeken te drogen.

 

 

Het is niet altijd nodig om te boren

De handdoekhouder kan traditioneel worden bevestigd door een muurbevestiging met pluggen en schroeven. Maar niet altijd is het nodig om gaten in de tegels van de badkamer te boren. U kunt ook zelfklevende haken kopen. Vrijstaande handdoekhouders zorgen ervoor dat u niet hoeft te schroeven of te boren en dat u ze gemakkelijk mee kunt nemen als u zich verplaatst. Er zijn ook handige handdoekrekken die eenvoudig in de deurpost van uw badkamer kunnen worden opgehangen. Deze handdoekrails besparen veel ruimte en zijn ook eenvoudig te verwijderen. Voor de handdoek opslag zijn er draadmanden, waarin de voorraad hand- en gastendoeken binnen handbereik kan worden bewaard. Als u ervoor wilt zorgen dat vochtige doeken zo snel mogelijk drogen, is het het beste om de afstand tot de muur zo groot mogelijk te houden. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie op hetzelfde moment, waardoor het risico op schimmel in de badkamer aanzienlijk wordt verminderd.

Verschillende versies handdoekrekken

We hebben hier online handdoekenrek in verschillende uitvoeringen voor u gevonden, bijvoorbeeld als:

Badhanddoekhouders
Handdoekhaken
Handdoek stangen
Handdoekhouders
Handdoek ringen
Handdoekenrek
Gast handdoek manden

Afhankelijk van uw behoeften, is een andere houder voor de handdoeken ideaal. Badhanddoek houders zijn geschikt voor grote douche- of badhanddoeken. Handdoekrekken, handdoekringen of handdoekhaken worden meestal naast de wastafel gemonteerd. De laatste kan natuurlijk ook worden bevestigd als een haak voor douche handdoeken naast de douche.
Als je niet alleen natte handdoeken wilt ophangen, maar ook schone handdoeken wilt hebben, zijn handdoek plateaus de juiste oplossing. Gastendoekjesmanden worden gebruikt in het gastentoilet.

Voor de radiator

Online zijn voldoende handdoekradiatoren verkrijgbaar met handdoekrails. Hier vindt u alles over handdoekverwarming. De voordelen liggen voor de hand. Wie kijkt er niet uit naar een zachte warme handdoek na de douche? Kleine baby’s in ieder geval. Bovendien droogt de handdoek na gebruik een stuk sneller.

Vaak past een handdoekhouder alleen op een speciale radiator, maar er zijn ook die voor conventionele radiatormodellen. Ze worden eenvoudig hierin gehangen. Sommige badkamerradiatoren zijn niet veel meer dan verwarmde handdoekrekken. Ze dienen voornamelijk om de handdoek op te warmen.

Handdoekhouder vrijstaand

Vrijstaande handdoekrekken zijn ook verkrijgbaar online. Kijk in het gedeelte met handdoekhouders. Dergelijke handdoekhouders zijn buitengewoon handig omdat ze kunnen worden geplaatst naar waar ze nodig zijn, of waar ze geen last van hebben.

Gastentoilet en kleine badkamers

De badkamer voor de gasten of kleine badkamer mist vaak ruimte voor een “volwaardige” handdoekhouder. Met de grote selectie is er echter iets voor elke behoefte. Meet hoeveel ruimte je hebt. Met behulp van de navigatie kunt u de houder uitfilteren met betrekking tot de vereiste breedte en diepte. Speciaal voor gastendoeken hebben we ook gastendoekjes in ons assortiment.

Handdoekrek met planchet

U wilt niet alleen natte handdoeken ophangen, maar ook verse handdoeken opbergen. Dan zijn onze handdoekhouders precies goed voor u. Ze bestaan ​​uit handdoekenrek met plank.

Handdoekhouder voor wasbak

Zoals al is geschreven, zijn handdoeken meestal handig bij de wastafel, maar ook handdoekringen of handdoekhaken worden gebruikt. Met de balken heeft u de keuze tussen beweegbare en onbeweegbare modellen. Sommige zijn verticaal gemonteerd, andere parallel aan de muur. Sommige van deze handdoekrails zijn ook uitschuifbaar. Er zijn ook houders met én arm en twee armen.

Welke optie u ook kiest, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Het hangt altijd af van hoeveel ruimte je naast de gootsteen hebt. Vouwhanddoekrails zijn uitermate handig in kleine badkamers. Als je meer dan één handdoek wilt ophangen, hebben tweearmige houders zichzelf bewezen. Zeer elegante uitstraling, altijd handdoekringen. Eerder onopvallende handdoekhaken doen hun werk.