Goedkope Terrasverwarming aanbieding, waarom meer betalen?

1

Garden Impressions – Bordeaux – hangende heater – 43CM

De “Bordeaux” hangende heater van Garden Impressions heeft een prachtig design en geeft op een effectieve manier verwarming van bovenaf. Deze heater kun je bevestigen aan het plafond van je terras of paviljoen. Op deze manier bespaar je veel ruimte en wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Sfeervol en warm, voor de koudere dagen.

 

2

SenS-Line Drumpot Terrashaard

Ook tijdens koudere avonden geniet je buiten in de tuin met de SenS-Line Drumpot. Het vlammenspel in deze terrashaard zorgt niet alleen voor aangename warmte, maar ook voor een romantische sfeer. Deze moderne haard staat mooi in iedere tuin! De haard heeft een hoge schoorsteen waardoor je geen last hebt van de rook. De Drumpot heeft bovendien een deurtje met gaas waardoor het vlammenspel buiten het bereik van kinderen blijft. In de haard heb je genoeg opbergruimte om een voorraad haardblokken kwijt te kunnen. De haard is vervaardigd uit stevig metaal met poedercoating. Voor een lange levensduur adviseren wij om de haard binnen te bewaren en met een hoes te beschermen.

 

3

Eurom Q-time 1500

Met de Eurom Q-time 1500 heater blijf je op koele zomeravonden langer buiten zitten. Hang de terrasverwarmer aan de wand van je terras of balkon. Met een vermogen van 1.500 watt verwarmt de heater je zithoek tot 10 m2. Daarnaast branden de quartz-lampen gemiddeld 3.000 uur en geven ze rood sfeerlicht. Je bedient de heater handmatig met een trekkoord. Er zijn 3 standen. Bepaal dus zelf op welke stand je hem wilt zetten.

 

4

Lounge Heater Circle Zwart 1.35m

Ronde Staande loungeheater. 1.35m, inclusief wielen en regelaar en slang! Ideaal voor bij uw Lounge set. ideale hoogte
– Gepoedercaot zwart staal
– Kleur is zwart
– With thermocouple and tilt switch
– Base:Dia.460×85.50mm

 

5

Eurom Flameheater

De Eurom Flameheater geeft een mooie vlam die zorgt voor een behaaglijke temperatuur én een gezellige sfeer. Het vermogen van de brander is traploos instelbaar en op de maximale stand kan tot wel 50 m² verwarmd worden. Functioneel en sfeervol! De Eurom Flameheater geeft een mooie vlam die zorgt voor een snelle en efficiënte verwarming. De vlam is bovendien bijzonder sfeervol en waardoor de heater de blikvanger is in het donker. Het vermogen van de heater is instelbaar tot max. 9 kW waardoor de temperatuur altijd aangenaam warm is. Op de hoogste stand kan de terrasverwarmer gebruikt worden voor oppervlakken tot wel 50 m². Ideaal dus voor grotere tuinen!

 

6

Eurom Golden Comfort 2200 RCD

Je hebt een open ruimte zonder zijwanden waar je tot in de late uurtjes buiten wilt zitten. Dan plaats je de Eurom Golden Comfort 2200 RCD aan je muur. Ondanks dat wind vrij spel heeft, zal deze heater je gewoon warm houden. Regen, hagel of sneeuw laat je heater ongedeerd, dankzij de IP65-certificering. Je bedient dit model vanuit je luie stoel met de afstandsbediening.

 

7

TERRASVERWARMER – MUURBEVESTIGING

Deze strakke wandheater  is een degelijk en plat model, waardoor deze eenvoudig aan een muur te bevestigen is. Deze Quartz heater is zeer geschikt om te gebruiken in een beschutte of afgesloten ruimte (terras of tuinhuis) en is een echte omgevingsverwarmer.