Goedkope Luiers, Aanbieding luiers in de juiste maat

Vooral in de eerste jaren van het leven, verbruiken nieuwe ouders een berg aan luiers die in het beste geval leiden tot een veilige all-round bescherming, een droog gevoel en veel gemak. Maar wat maakt een luier tot een perfecte luier voor de kleintjes? Een luier moet zo min mogelijk aandacht trekken en maximale bescherming bieden. Vooral de toonaangevende fabrikanten zoals Pampers zijn gekomen met innovatieve werkingsmechanismen, dankzij onophoudelijke ontwikkeling in de afgelopen jaren met het oog op een optimale zorgen voor meer dan een sterk absorberende kern bescherming.

Koop de juiste maat luiers online

Voor ouders komt nu een niet te onderschatten taak tot het selecteren van verschillende luier merken en soorten. Hier speelt de selectie van de juiste maat en het luiermodel een beslissende rol. Bij de aankoop van luiers moet je eerst kijken naar de grootte, die meestal in verhouding staat tot het gewicht van de baby of peuter.

Verschoon de luiers minstens drie keer per dag en afhankelijk van de hoeveelheid vuil. Neem de tijd om de luiers te vervangen, de beste modellen scoren met klevende sluitingen die gemakkelijk te hanteren zijn. Daarnaast moet de manchetten en de beeneinden veilig en comfortabel op de huid liggen zonder te drukken. Zorg ervoor dat de navel van de baby niet bedekt wordt met de manchet. Speciaal voor pasgeborenen zijn er speciale luiers, die de navel vermijdt.

De luier zal uw kind begeleiden naar het potje in verschillende uitvoeringen en maten. Latere slips en training broekjes vergemakkelijken de overgang en de zindelijkheidstraining – ze kunnen simpel zijn als ondergoed en bieden toch nog steeds de gebruikelijke beveiliging. Ook zijn er luiers om mee te zwemmen die waterdicht zijn en geen onprettige incidenten tijdens het baby zwemmen garanderen. Online vindt u niet alleen de juiste luiers, maar alle accessoires die behoren tot een optimale zuiverheid en hygiëne, zoals potje en wc-trainer, luier emmers, zorg gebruiksvoorwerpen, wond bescherming en poeder.

 

Laatste update was op: januari 21, 2020 1:11 am

 

Voor- en nadelen van wegwerpluiers

300 jaar of meer heeft een gewone wegwerpluier nodig om te rotten. Dat is bijna ondenkbaar. Desalniettemin gebruiken veel ouders praktische wegwerpluiers om de volgende redenen:

Voordelen:

Zeer absorberend
Luiers zijn dun en bieden voldoende bewegingsvrijheid
Eenvoudige verwijdering, het beste geval in een speciale luieremmer
Snelle en gemakkelijke verandering
Handig voor op reis – bijna overal verkrijgbaar

Nadelen:

Slecht voor het milieu
Op de lange termijn duurder dan katoenen luiers
Vanwege het droog gevoel als gevolg van een hoog absorptievermogen, kan het drogen langer duren
Mogelijke allergische reacties

De wegwerpluiers zijn gemaakt van polyethyleen en een absorberende kern van cellulose, die het vocht naar het binnenste leidt. Dit zorgt ervoor dat het kind zo lang mogelijk een droge kont behoudt. Een zogenaamde super absorber zorgt ervoor dat grotere hoeveelheden vloeistof over meerdere uren worden geabsorbeerd. Een dunne laag plastic aan de buitenkant voorkomt dat de vloeistof lekt. De meeste commerciële luiers beloven een uitdroging van maximaal 12 uur. Vanwege de aanwezige stoffen of als de baby de luier lang draagt, kan deze soms huiduitslag of zere billen veroorzaken.

Voor oudere kinderen, die actiever zijn en geen zin hebben om op de commode te liggen, wordt een luierbroek aanbevolen, bijvoorbeeld de Pampers Baby Dry Pants. Deze hebben het voordeel dat je je kind als een slipje kunt aantrekken. Voor zeer actieve kinderen werkt dit zelfs rechtstaand of kruipend weg. Door een laterale traannaad worden ze na gebruik geopend. Met behulp van een tape op de rug is de luier gesloten en kan weggegooid worden.

Stof en Eco Luiers – Goed voor het milieu?

Als men ervan uitgaat dat kinderen gemiddeld ongeveer 3 tot 3,5 jaar een luier dragen en ongeveer 5 luiers per dag consumeren, komt een enorme berg luiers tot stand. Er wordt geschat dat dit de ongelooflijke hoeveelheid van ongeveer 1000 kg afval maakt. Veel ouders willen dit niet ondersteunen en hebben zich de laatste jaren steeds meer gericht op eco- of katoenen luiers. Eco-garens, bijvoorbeeld van Naty of Moltex, zijn vergelijkbaar met wegwerpluiers, maar zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Ze zijn niet alleen milder voor het milieu, maar ook geschikt voor baby’s met een zeer gevoelige huid: de luiers zijn niet gebleekt en bevatten geen geurstoffen.

Terwijl u de wegwerpluiers gewoon uit de verpakking haalt wanneer dat nodig is, hebben de stoffen luiers een bepaalde hoeveelheid voorbereidingstijd nodig. Er zijn verschillende systemen hier. Populair zijn de all-in ones, omdat ze goed geschikt zijn voor beginners. Hier is het absorberende kussen al verbonden met de waterdichte schaal. Het voordeel is dat u ze niet apart hoeft te wassen. Door drukknoppen of klittenband is de luier gesloten. Aan de andere kant moeten All-in-Twos vóór gebruik worden voorbereid door het absorberende kussen in de broek te drukken. Door de afzonderlijke kern droogt de luier sneller.

Na gebruik worden de luiers bij 60 ° C in de wasmachine gereinigd. Milieuvriendelijke producten worden aanbevolen. Gebruik echter geen wasverzachters, omdat dit het absorptievermogen vermindert.

Omdat de stoffen luiers behoorlijk volumineus zijn, passen ze misschien niet in alle rompers of broeken. Broekjes voor baby’s zoals de PoPoLini Iobio Romper-broek zijn diep gesneden en daarom de ideale kleding over katoenen luiers. Overigens zijn deze niet volledig vrij van milieuvervuiling: ze moeten worden schoongemaakt, waarvoor u water, schoonmaakmiddelen en elektriciteit nodig heeft. Desalniettemin scoren ze met een goede compatibiliteit van de huid en een goedkope, langdurige aankoop.

Zwemmen met luiers

Of het nu babyzwemmen is of de eerste strandvakantie met uw nageslacht: zwemluiers voorkomen dat kinderen een groter ongeluk in het water achterlaten. In zwembaden en buitenzwembaden zijn ze om hygiënische redenen vaak verplicht. Normale luiers zijn niet geschikt omdat ze water opnemen en in het ergste geval de baby naar beneden trekken. De keuze is:

Wegwerpbare zwemluiers zoals de Huggies Little Swimmers hebben een absorberende kern die het water absorbeert zonder dat de luier zwelt. Ze worden gedragen onder badkleding of zwempak. Door een zijscheurnaad of klittenband worden de luiers na gebruik geopend. Met ongeveer 6 € per pakket zijn ze op het eerste gezicht goedkoper dan katoenen luiers, maar zijn ze alleen bedoeld voor eenmalig gebruik. Na elke sprong in het water moeten ze worden vervangen.

Doekzwemluiers zijn vergelijkbaar met een zwembroek met luierinzetstuk. Sommige modellen hebben een extra vachtlaag. Door klittenband aan de zijkant worden ze geopend en kunnen ze na gebruik worden gereinigd en hergebruikt. Ze kosten ongeveer 15 €.
Uit producttests is gebleken dat noch wegwerpbare noch herbruikbare zwemluiers 100% waterdicht zijn. Maar sommige urine en de grote bedrijven worden ingehouden, op voorwaarde dat de luiers op de benen goed sluiten.

De juiste maat luiers

Voor de ideale pasvorm kies je de luiermaat op basis van het gewicht van je kind. Afhankelijk van de fabrikant zijn de grootteverdelingen ongeveer als volgt:

Maat 1: 2-5kg
Maat 2: 3-6 kg
Maat 3: 4-9 kg
Maat 4: 7-18 kg
Maat 4+: 9-20 kg
Maat 5: 11-25 kg
Maat 5+: 13-27 kg
Maat 6: 15-30 kg

Deze classificatie wordt als een richtlijn beschouwd. Afhankelijk van de gestalte en het lichaam van het kind kunnen de luiers verschillend zijn. Het is belangrijk om een ​​comfortabele pasvorm op de dijen en buik te hebben, zonder te strak of te los te zitten.
Tip: Vooral ‘s nachts raken luiers vaak op – ondanks de droogtijd belofte van 12 uur van de fabrikant. Hier is het raadzaam om de volgende grotere luier uit te proberen, bijvoorbeeld maat 4+ in plaats van maat 4.

Pampers – Goede keuze aan kwaliteit luiers

Als u door het aanbodvan Pampers bladert, zult u merken dat het merk Pampers een grote variëteit biedt. Dus er is voor elke leeftijd de juiste Pampers luier, zodat u uw baby of peuter optimaal kunt verpakken. Bijvoorbeeld, voor het moment waarop de baby actief wordt en meer beweegt, is er de populaire Active Fit variëteit. Door de precieze verwerking kan er niets fout gaan tijdens het spel en ravotten in een Active Fit luier.

Maar zelfs de nacht is een hele uitdaging voor een luier. Immers, de kleintjes slapen vaak twaalf uur en de luier moet het bijhouden. Pampers heeft de Baby Dry variëteit voor deze claim geïntroduceerd en heeft daardoor veel ouders overtuigd. Als het kind ‘s nachts een luier van Pampers Baby Dry draagt, is gebeurd het zeker niet vaak om wakker te worden. Maar oudere kinderen profiteren ook van het merk Pampers. De praktische UnderJams van Pampers voelen als echt ondergoed en bieden een subtiele bescherming voor de nacht. UnderJams beschermen de hele nacht betrouwbaar zonder dat de hele wereld het hoeft te weten.

Pampers: Fijne dagen en rustige nachten

Momenteel is Pampers niet alleen de naam voor het populaire merk Procter & Gamble, maar dankzij zijn langdurige marktpositie is een constante hoge kwaliteit synoniem geworden aan de klassieke babyluier. Met de hoogwaardige producten voor babyhygiëne biedt Pampers altijd de juiste luiers aan als dat nodig is.

De eerste in het Pampers assortiment zijn de luiers, die voor elke leeftijdsgroep de juiste variatie bieden. Niet alleen de respectieve maten van de baby worden in beschouwing genomen, maar ook afhankelijk van de ontwikkeling worden verschillende eisen vervuld:

Pampers Baby Dry

De eerste paar weken en maanden bieden deze luiers van Pampers de juiste luierversie, speciaal ontworpen voor pasgeboren stoelgang. Deze producten gaan het hoge vochtvolume tegen dat een baby verteert door borstvoeding en het voeden van de flacon. Een extra slaaphouding zorgt voor een betere vochtopname, waardoor de baby de bodem maximaal 12 uur droog houdt. Vooral ‘s nachts Baby Dry luiers zijn daarom een ​​belangrijke ondersteuning voor een goede nachtrust. Tegelijkertijd passen de luiers zich flexibel en comfortabel aan aan de bewegingen van de baby zonder aan bescherming en uitdroging te verliezen.

Pampers Gewoon droog

De besparingsvariant van Pampers biedt elastische buikmanchetten en zachte klittenbandsluitingen voor de gebruikelijke droogheid. Een extra droogheidslaag zorgt voor de perfecte bescherming, zelfs wanneer kleine ontdekkingsreizigers op de kolf ploffen terwijl ze leren lopen.

Pampers Active Fit

Naarmate het kind ouder en actiever wordt, zijn Active Fit luiers de juiste keuze, omdat ze niet alleen goed passen, maar ook in beweging blijven. De droogste luier in het assortiment van Pampers, past zich perfect aan met zijn unieke 3D-pasvorm op de buik, benen en billen. De stevige maar comfortabele boeien, het droge vlies en de super absorber zorgen voor een lek bescherming tot wel 12 uur.

Pampers Easy Up Pants

Als het kind langzaam verder groeit, wil het meestal veel van zichzelf doen. Dan zijn andere aspecten in de keuze van de luier belangrijk: zodra het alleen op het potje gaat, brengt de EasyUp broek de kick voor meer onafhankelijkheid. De EasyUp-broek is gemodelleerd op een onderbroek, die met een beetje oefening het kind snel op en neer kan trekken om het kleine of grote bedrijf zonder Mama te doen. En als de onbenullige doorloop door het spel wordt vergeten, zorgt de EasyUp broek ook voor de gebruikelijke droogheid van de huid.