Goede Bladblazer Aanbiedingen

Zeker voor een wat grotere tuin zou je bijna gaan denken dat ze onmisbaar zijn: Een goede en krachtige bladblazer. Zo’n handig apparaat kan je enorm veel werk uit handen nemen en je dus veel tijd besparen die je dan weer kunt besteden aan lekker op het terras zitten met een kopje koffie (of zo).
Wij hebben de beste aanbiedingen en beste verkochte modellen voor u  op een rijtje gezet.

Wolf Garten LBV 2600 E

Deze Wolf Garten LBV 2600 E, is een totaaloplossing op het gebied van bladeroverlast en tuinafval. Deze lichtgewicht basis bladblazer is voorzien van een zuig- en versnipper functie én een 50 liter opvangzak. Dit maakt van de Wolf Garten LBV 2600 E onze keuze. Andere bladblazers in dezelfde prijsklasse beschikken namelijk niet over deze kenmerken.

GARDENA ErgoJet 3000 Bladblazer – 3000W – Met zuig- en blaasfunctie

De Gardena Ergojet 3000 is een uitstekende bladblazer met een geïntegreerde versnipperaar en eenvoudige wissel tussen de zuig -en blaasfunctie. Het ideale hulpmiddel om je tuin goed te onderhouden.
Deze krachtige Gardena bladblazer is geschikt om snel en eenvoudig blad -en tuinafval te verwijderen rondom je huis, garage of tuin.

McCulloch MAC GBV 345

Het draadloze gemak wat een benzine bladblazer je biedt, wordt bij de 0,75 Kw McCulloch MAC GBV 345 gecombineerd met een zuig- en versnipper functie én een 45 liter opvangzak. Dit maakt deze bladblazer uitermate geschikt om zware bladeroverlast aan te pakken.

BLACK+DECKER – GW3030-QS – 3000W Bladblazer

Kan je je gazon niet meer zien onder al de bladeren en ander tuinvuil? Geen probleem, de BLACK+DECKER GW3030-QS 3000W Bladblazer is de perfecte oplossing voor jou. Deze bladblazer met zuig- en versnipperingsfunctie is geschikt voor het wegblazen en opzuigen van natte bladeren en zwaar tuinafval.

Eurom Gardencleaner 3000

De Eurom Garden cleaner 3000 is met 3.000 watt vermogen een echte krachtpatser. Naast een blaassnelheid van 270 kilometer per uur, heeft deze elektrische bladblazer ook een zuig- en versnipper functie.  De blaasbuis bestaat uit 2 delen waardoor je de steel gemakkelijk verlengt.  Al je tuinafval wordt netjes opgevangen in de 35 liter opvangzak.

Powerplus POWEG9011 Bladblazer – blazen/zuigen/versnipperen – 3000 W

Deze bijzonder krachtige 3000W bladblazer blaast snel en eenvoudig afgevallen bladeren weg. Wil je je tuinafval liever opzuigen in de opvangzak van 35 liter? Dat kan ook. Je kan zelfs eerst nog het blad versnipperen en het volume verkleinen van 10 tot 1. Is de opvangzak vol, dan laat die zich makkelijk los klikken om te legen.