Falling Stars Challenge

De #Fallingstarschallenge is naar verluidt in Rusland begonnen. Het werd al snel enorm populair, vooral bij superrijke Russische jonge mensen. Waarom doen rijke mensen alsof ze vallen op Instagram ? Om te laten zien hoeveel geld ze hebben, natuurlijk.

  • De nieuwe # Fallstars2018 uitdaging uit Rusland verovert Instagram
  • Uitdaging is om een foto van jezelf te plaatsen terwijl het lijkt alsof je ‘plat’ op je gezicht bent gevallen
  • Het laat vermogende jonge Russen zien die “vallen”uit privéjets
  • Anderen hebben voorgesteld alsof ze van super cars of luxe jachten tuimelden
  • Deelnemers nomineren vervolgens vrienden om hun eigen #fallingstars foto te delen
  • Heeft zich deze week in een stroomversnelling verplaatst en zich buiten Rusland verspreid

De #fallingstars challenge, die begon in Rusland en de laatste dagen aan kracht wint, nodigt deelnemers uit om hun beste valse val te delen en hun vrienden en volgers te nomineren om hetzelfde te doen, en mensen hebben zich tot het uiterste ingespannen om hun val zo dramatisch mogelijk over te laten komen.

Het lijkt bijzonder populair te zijn gebleken bij Russische miljonairs, zoals vele foto’s die deze week zijn geplaatst mensen vastleggen die klaarblijkelijk het asfalt aankleden nadat ze uit privéjet zijn gestapt – een deelneemster van de Miss Ukraine in hun midden.

Anderen hebben zich volledig gekleed uit boten geworpen om hun ‘vallende’ momenten vast te leggen, of poseerden alsof ze uit auto’s tuimelden, roltrappen van winkelcentra, of – in het geval van het model Arizona Muse – vanaf de achterkant van een DHL bestelwagen.

Wat is de Falling Stars Challenge?

Het idee achter de falling stars is om foto’s te maken, en ze zo belachelijk mogelijk te maken. Een top foto is niet alleen een persoon met zijn of haar gezicht op de stoep, een been nog steeds nauwelijks in de auto. Het bevat ook alle voorwerpen die de persoon zogenaamd droeg toen deze niet erg “verspreid” rond hen neervielen.

Dit maakt het tot primair territorium voor de rijken die beroemd willen worden. Een doorsnee persoon heeft misschien een forenzenauto en een mobiele telefoon tot hun beschikking. Een miljonair kan uit een sportwagen, een jacht of zelfs een privévliegtuig op de grond “vallen”. Vaak is het transportmiddel genoeg van een statussymbool, maar sommige zullen poseren met dure producten die eromheen worden verspreid, of direct ter zake komen en gewoon wat geld uitwaaieren om op te “vallen”.

https://www.instagram.com/p/Bo2779xh7ut/?tagged=fallingstars2018

 

https://www.instagram.com/p/Bo5zH8-HCPC/?tagged=fallingstars2018

 

View this post on Instagram

#ShanghaiCultureMatters #Feiyue | A Member of @CMShanghai | . . . #Fallingstars2018 #飞跃摔 #Feiyue摔 #fakeicon #fallingstars #fallingdown #fallingstarschallenge #Shanghaicity #xintiandi #CultureMatters上海 #上海飞跃 #大孚飞跃 #Feiyue #飞跃鞋 #CM团队 #新天地 #外滩 #xintiandistyle #武汉壹方 #南京路步行街 #复兴中路 #CM上海 #虹桥天地 #新天地时尚 #武汉天地 #人民广场 #飞跃 #CM飞跃 #上海摔 . . | 市场品牌事务微信公众号PR Official Wechat:cmshanghai | . . . 上海:莘庄仲盛B1家乐福通道(OS);九江路686号腾飞元创大厦一楼;复兴中路1456号;马当路245号新天地时尚购物中心B115;乌鲁木齐中路206号;富民路180号;长乐路47弄2号;虹桥天地购物中心一楼L128;武汉:壹方三楼L3-06,宜家荟聚三区L2-35,光谷K11 B1-105;TB店铺名CM国货,CMShanghai;JD店铺名京东飞跃自营旗舰店,Culture Matters旗舰店

A post shared by Culture Matters上海 | CMShanghai (@cmshanghai) on

 

 

https://www.instagram.com/p/Bo1qcHGlBQ8/?tagged=fallingstars