Droogmolen Beste Koop, welk merk is goed?

Een goede droogmolen is een handige en praktische uitvinding en bij regelmatig gebruik de moeite waard om te investeren in een goede koop. Let bijvoorbeeld bij het uitkiezen van een goede droogmolen op de grootte van de molen en het bevestigingssysteem. Heb je een groot huishouden en doe je veel was? Dan kies je het beste voor een droogmolen met een droog lengte van een 60 meter of meer. Voor kleine huishoudens is een kortere droog lengte meestal voldoende. Droogmolens met bodemhuls veranker je door ze te plaatsen in beton. Wil je niet met beton werken, kies dan voor een droogmolen met grondanker of een wanddroger.
Wij hebben een overzicht van de beste merken en de beste koop droogmolens voor u op een rijtje gezet.

Brabantia Topspinner Droogmolen

Sneller en milieuvriendelijk je was drogen met een Brabantia Topspinner Droogmolen van 50 meter met degelijk grondanker van 45 mm doorsnee en een lengte van 1.9 meter. Met deze Topspinner Droogmolen kun je de was snel en gemakkelijk buiten drogen, dankzij de soepel draaiende armen en de hoge kwaliteit drooglijn.

Lift-O-Matic droogmolen 60 meter

Fris en ‘gratis’ je wasgoed drogen – buiten drogen is beter voor het milieu én voor jouw portemonnee .
Deze Brabantia Lift-O-Matic droogmolen met grondanker biedt jou een totale droog lengte van 60 meter. Het Slim ‘Lift-O-Matic’ systeem om de droogmolen traploos in te stellen op jouw ideale werkhoogte (van 129 tot 187 cm) en altijd strakke drooglijnen.

Leifheit Linomatic Deluxe 600 Droogmolen

Een waslijst aan pluspunten! De Leifheit Linomatic Deluxe heeft een Lift-systeem en een Close systeem waarmee je de droogmolen zonder moeite opent en sluit. Je hoeft hiervoor geen kracht meer te zetten of te bukken. En dat is nog maar het begin.

Wanddroger Wallfix 24 meter

Deze Brabantia WallFix is de eerste ‘droogmolen’, die je eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. Dit praktische model neemt uitgeklapt opvallend weinig plaats in, en is ingeklapt al helemáál compact. Het grote voordeel van de Wallfix is, dat het heen-en-weer gesjouw verleden tijd is: hij hangt aan de muur en is altijd gebruiksklaar. Makkelijk! Hij heeft trouwens een droog lengte van 24 meter en is compleet met een praktische beschermhoes.

Leifheit Linotrend Longline 500 Droogmolen

Veel en groot wasgoed? Met de Leifheit Linotrend droogmolen heb je genoeg ruimte om het allemaal in één keer te drogen! Het compacte design biedt ruimte aan was van wel vijf wasbeurten. De Linotrend Longline is bovendien zeer makkelijk te bedienen.