Dierenhuid Kleed, deze dierenvellen zijn een prachtig vloerkleed

Bont en dieren vloerkleedjes: een hoogtepunt voor in uw huis

Of het nu gaat om schapenhuiden, koeienhuiden of een lamsdeken – dierenhuiden blinken uit door hun pluizigheid en het bieden van comfort in uw huis. Bovendien kunnen dierenvellen op veel manieren worden gebruikt. We zullen u vertellen hoe deze accessoires het beste werken in uw huis.

Een schapenvacht voor een gezellige sfeer

Een schapenvacht geeft onze woonkamers een comfortabele sfeer. Dit komt door het knuffelige uiterlijk en het feit dat het altijd onze voeten warm houdt. Het maakt niet uit in welke kamer je schapenvacht gebruikt. Vaak worden ze echter gebruikt als tapijt en vooral als een nachtkastje. Want als je wakker wordt na een rustige nacht en je op een zacht vachtkleed stapt, voelt het geweldig.

Een dierenhuid met veel mogelijkheden

Maar niet alleen in de slaapkamer is een dierenhuid tapijt een troef. Hij benadrukt ook het comfort van de kamer in de bibliotheek of in de woonkamer. Maar een dierenvel ziet er niet alleen goed uit op de grond. In de vorm van een deken of kussen kan het bijvoorbeeld prachtig worden ingericht op een boxspring bed of op een bank.

Bontkleden als een echte blikvanger

We willen ons huis graag decoreren met natuurlijke producten, omdat ze een speciale sfeer creëren waarin we ons veilig voelen. Dergelijke natuurlijke producten omvatten bijvoorbeeld een koeienhuid tapijt. Het kan in verschillende kamers worden gedrapeerd en zelfs als het niet zo zacht is als andere bonttapijten, is het in ieder geval een grote blikvanger.

Een koeienhuid deken kan ook flexibel worden gebruikt. Hij zorgt bijvoorbeeld voor warme voeten onder de eettafel. Bovendien biedt het het voordeel dat gerechten en glazen kunnen worden geplaatst zonder wiebelt op de tafel. Omdat het, in tegenstelling tot andere bonttapijten, een platte structuur heeft en dus de stabiliteit van de tafel niet in gevaar brengt.

Materiaal en stijl – zo combineert u uw bontkleed

Huiden, vooral in natuurlijk wit, kunnen prachtig worden gecombineerd met hout. Beide materialen komen uit de natuur en vullen elkaar optisch aan. En de knuffelfactor neemt veel toe wanneer kussens en bontdekens worden toegevoegd. Door de rest van je decor te combineren, kun je een donker, gevlekt of wit kleed kiezen. De doorslaggevende factor is dat het uw individuele interieurontwerpsmaak onderstreept en harmonieus in het bestaande ensemble past.

Als je je afvraagt ​​welke stijl bij zo’n kleed past, is het antwoord eenvoudig. Omdat hij perfect past bij de rustieke landelijke uitstraling en de schone Skandi-chic. Zelfs de sensuele, kleurrijke boho-stijl biedt een goede basis voor zo’n bonttapijt.

Niet alleen op de vloer, een koeienhuid kan onze kamers mooier maken, het is ook als stijlvol meubelstuk geschikt. Kussenovertrekken, krukken, poefs of stoelen kunnen worden afgedekt met een pels en geven elk stuk een speciaal tintje.

Dierenhuiden kunnen in een grote verscheidenheid aan kleuren voorkomen. De meeste zijn zwart, bruin of wit – zoals ze in de natuur voorkomen. Ze kunnen echter ook worden geverfd, zodat u gekleurde accenten in geselecteerde kamers met een jas kunt aanbrengen.

Perfect pronken met uw dierenvel

In landelijke stijl is koeienhuid een essentieel accessoire. Als de lamsvacht als bekleding voor hardhouten meubilair dient, is een koeienhuid, zoals eerder vermeld, vaak een vervanging voor tapijten. Stel je een kamer voor met een grote open haard. Daarvoor staan ​​twee knusse fauteuils waarin je meteen wilt zinken. Op de lichte parketvloer voor het vuur is een enorm bleek vel kleed in lichtbruin. In combinatie met het knetteren maakt het de sfeer gezellig en creëert het warmte van onderaf.