Diamond Painting

Diamond Painting is in snel tempo een populaire en plezierige hobby aan het worden voor knutselaars van alle leeftijden, en het is gemakkelijk te zien waarom! De resultaten kunnen absoluut verbluffend zijn en zo ongeveer iedereen kan een heel betoverend kunstwerk maken met een grote hoeveelheid gemak.

Deze stijl van schilderen is gebaseerd op het combineren van de concepten van mozaïekkunst en verf op nummer. Je bouwt je schilderij op met behulp van kleine ruitvormige facetten om een opvallend en extreem kleurrijk ontwerp te creëren. Het resulterende kunstwerk geeft je een voltooid schilderij dat echt schittert en schittert.

Elke kleine diamant wordt toegepast in een driestaps proces dat heel gemakkelijk te volgen is. Het maken van uw diamantschildering kan zeer absorberend en ontspannend zijn. Beginnen met een nieuw schilderij kan u urenlang creatief genieten bieden terwijl u zorgvuldig het door u gekozen ontwerp opbouwt.

Diamond Painting is een gemakkelijke en plezierige activiteit voor handwerkers jong en oud. Op basis van hetzelfde concept als mozaïeken en verf op nummer gebruikt Diamond Painting kleine “diamantachtige” facetten om kleurrijke ontwerpen en patronen te creëren voor afgewerkte ontwerpen die sprankelen. Het aanbrengen van de diamanten is een eenvoudig driestap proces dat meditatief en ontspannend is en u urenlang plezier biedt terwijl u uw ontwerp opnieuw maakt. Diamant verfsets zijn verkrijgbaar in verschillende grootten en stijlen, van eenvoudig tot uitgebreid, zodat vakmensen van alle niveaus een project kunnen vinden om van te genieten.

 

Needle Art Blue Peacock Diamond Dotz 60x84 cm

47.99
Last update was in: juni 4, 2018 9:15 am

Diamond Painting - Home Sweet Home 30x20 Blank Hout - FULL - SEOS Shop ®

22.95
Last update was in: juni 4, 2018 9:15 am

Diamond Dotz ® painting Blue Parrots (42x52 cm)

34.00
Last update was in: juni 4, 2018 9:15 am

Diamond Dotz ® painting Red Poppies (50,8x40,6 cm)

21.99
Last update was in: juni 4, 2018 9:15 am

Diamond Painting - Blauwe Uil - Volledig - 30x40 cm - SEOS Shop ®

29.95
Last update was in: juni 4, 2018 9:15 am

Olifant in schemer - Diamond Painting 40x50 (Volledige bedekking - Vierkante steentjes)

34.90
Last update was in: juni 4, 2018 9:15 am

 

Hoe werkt Diamond Painting?

Koop een diamond paint schilderij kit. Je kunt deze online vinden, hoewel sommige goedgevulde ambachtelijke winkels ze ook kunnen voeren. Elk merk zal een beetje anders zijn, maar de meeste kits bevatten het volgende: een voorbedrukt canvas, diamanten met een platte rug, een schaal, een penachtig gereedschap en een pakket met gel of was.

Begrijp hoe je het canvas kunt lezen. Het canvas is samengesteld uit kleine vakjes die gekleurd en met nummers zijn gelabeld, net als een kruissteek canvas. Elk cijfer komt overeen met een diamantkleur. De cijfers worden op een kaart geschreven, met de bijbehorende vak en diamantkleur hieronder of ernaast. Het diagram wordt meestal afgedrukt op de zijkant van het canvas.

Sommige vierkanten kunnen in plaats daarvan een letter of een symbool bevatten; behandel dit als een nummer.

Rol het canvas uit en plak het op een plat oppervlak. Als het canvas niet plat zal liggen, rol het dan de andere kant op en rol het dan uit. Verspreid het op een plat oppervlak en maak de randen vast met plakband.

Dit project kan tijdrovend zijn. Overweeg het canvas op een bord te plakken, dat u gemakkelijk uit de weg kunt halen.

Trek een deel van de plastic bekleding op het canvas. Trek niet al het plastic weg; 3 tot 5 centimeter zal voldoende zijn. Leid je vingernagel langs het plastic om deze te vouwen zodat deze niet naar voren rolt.

Sommige kits worden geleverd met voorgesneden plastic strips. Trek in dat geval de eerste strip eenvoudigweg af.

Giet je eerste kristalkleur in de lade. Bekijk het stukje canvas dat je zojuist hebt gezien. Kies een vak om mee te beginnen en noteer het nummer dat erin staat. Zoek het nummer op in de grafiek en vind de zak met hetzelfde nummer. Open de zak en giet een deel van de kristallen in de lade die bij je set is geleverd.

Sommige kits worden geleverd met meerdere laden. U kunt de andere laden gebruiken voor de andere kleuren in die sectie.

Doop uw pen gereedschap in de gel of was die bij uw set werd geleverd. Open het pakket met gel dat bij je kit is geleverd. Doop het smalle uiteinde van de pen in de gel / was om iets op te rapen. Hierdoor kan de pen de kristallen oppikken.

Sommige kits worden geleverd met een speciaal was potlood dat u in plaats daarvan moet slijpen. In dit geval het potlood slijpen met een puntenslijper.
Sommige pennen hebben ook een breed uiteinde, dat u kunt gebruiken om tot drie kristallen tegelijkertijd te pakken.

Gebruik de pen om een kristal op te pakken. Druk de punt van de pen voorzichtig tegen het bovenste, gefacetteerde deel van het kristal. Til de pen weg van de lade; het kristal moet eraan blijven kleven.

Bewaar de lade net onder de rand van je canvas; dit maakt het gemakkelijker om te openen.

Druk voorzichtig het kristal tegen het overeenkomstige vierkant. Trek de pen weg; het kristal moet tegen het canvas plakken. Als je net begint, is het misschien een goed idee om eerst licht op te drukken. Op deze manier kunt u, als het kristal is uitgezet, het weer op zijn plaats duwen en er vervolgens op drukken om het vast te zetten.

Dit is precies hetzelfde als schilderen op nummer, behalve dat je in plaats daarvan kristallen gebruikt.

Vul de rest van de vierkanten in die sectie. Werk één kleur per keer en vul de pen indien nodig opnieuw met gel. Wanneer je alle vierkanten met dezelfde nummercode hebt ingevuld, ga je naar de volgende kleur. Dit zal je helpen sneller te werken en georganiseerd te blijven.

Plaats uw hand niet tegen het canvas; hoe meer je het kleverige oppervlak aanraakt, hoe minder kleverig het wordt.

Verwijder meer van de plastic omhulling en vul meer vierkanten in. Ga door met het vullen van het canvas met dezelfde techniek als hiervoor. Werk in breedbeeldsecties van 3 tot 5 centimeter, één kleur per keer. Wanneer u een sectie volledig invult, gaat u naar de volgende sectie.

Verwijder niet de hele plastic omhulling weg, of de kleefstof op het canvas wordt vuil en verliest zijn hechting.

Bedek het canvas met het plastic vel dat het heeft meegekregen. Als u het vel hebt weggegooid, kunt u het bedekken met een stuk papier of perkamentpapier; vermijd het gebruik van vetvrij papier.
Stapel een paar zware boeken ‘s nachts op het canvas. Dit zal helpen om de diamanten verder aan het canvas te hechten en ervoor te zorgen dat ze goed verbinden. Als u geen boeken hebt die groot genoeg zijn om het canvas te bedekken, kunt u een ander plat, zwaar voorwerp gebruiken, zoals een doos of snijplank.