Design Wandklok kopen, gewoon goedkoop!

Design klokken koop je goedkoop online. Ben je op zoek naat wandklokken, tafelklokken of design klokken? Hier vind je vooral een selectie moderne klokken. Alle design klokken die je op de website vindt, zijn op voorraad. Bestel je vandaag, dan heb je de klok meestal morgen al in huis.
Hier vind u een overzicht van de meeste populaire en meest verkochte klokken voor aan de muur.

Karlsson Mr. White Numbers Wandklok

De naam van de Mr. White Numbers wandklok van Karlsson verklapt al waar deze klok zijn frisse look aan dankt: de witte cijfers! Deze hebben namelijk dezelfde kleur als de witte wijzerplaat. Hierdoor krijg je een mooi, stijlvol effect aan jouw muur.

Zuiver Concrete Time klok

Beton is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je denkt aan materiaal om een klok te maken. Één van de designers van Zuiver had deze ingeving wel tijdens het bezoek bij een klokkenmaker in Guangzhou, China. De klokkenmaker voegde hier de aluminium wijzers aan toe en de Concrete Time klok van Zuiver was geboren

Karlsson Little Big Time

Het meest bekende model van Karlsson is natuurlijk de Little Big Time. Deze klok is groot geworden door zijn eenvoud. Het zijn enkel de wijzers die je nodig hebt om een fraaie klok aan de muur te hebben hangen. Dit model heeft een totale diameter van 90 centimeter. De grote wijzer heeft een diameter van 76 cm.

Puik Art Clork Tafelklok

Clork heeft geen opsmuk nodig, het is een echte natural beauty. De Puik Art Clork tafelklok is simpel maar stijlvol. Hij is gemaakt van kurk en staal en zoals dat gaat met knappe klokkies: alles staat hem goed. Hij past dus in elke kamer!

Hay Analog klok

Soms verlang je er naar dat je aandacht getrokken wordt naar iets simpels. Iets dat je direct herkent, en wat zijn functie met trots draagt. Dan is de Hay Analog klok precies op tijd. De cirkel met streepjes en wijzers is het schoolvoorbeeld van een klok, en vertelt je zonder poespas hoe laat het is. En als je het toch net wat anders wilt, is de klok ook in een kenmerkende pastelkleur te krijgen.

Zuiver Pulp Time Wandklok

De tijd vliegt met deze Zuiver Pulp Time Wandklok! Zolang je niet té vaak naar dit klokje kijkt tenminste, want dan gebeurt juist het tegenovergestelde. En dat zal moeilijk zijn. De klok, gemaakt van papierpulp, heeft namelijk een erg gaaf design!

LEFF amsterdam One klok RVS wit index

De One RVS wit index wandklok denkt in hokjes, maar zijn tijd is er voor iedereen. De minuten zijn rechthoekige vakjes die ieder uur het klokje rond lopen. De One RVS wit index wandklok van LEFF is gemaakt van aluminium. De wijzerplaat is wit en de wijzers worden bij elkaar gehouden door een fris rode stip. De wandklok is verkrijgbaar in drie groottes.