Design kapstok in RVS, Hout voor de wand en staand

Kapstokken zijn er tegenwoordig natuurlijk in allerlei soorten uitvoeringen, en waarom ook niet? Een goede en fraai vormgegeven kapstok kan natuurlijk ook een echt sieraad zijn voor in je huis. Er zijn natuurlijk verschillen tussen een staand model of eentje die je in de hal aan de wand bevestigd en uiteraard is het zo dat als je ze volhangt met jassen het grootste gedeelte van het design wegvalt. Maar toch, een design kapstok is een statement en een toonbeeld van smaak.
Er zijn diverse uitvoeringen, modellen en materialen te leveren en vaak verrassend goedkoop, dus ook de RVS, Hout, Aluminium of andere metalen koop je voordelig. Hier vind u een overzicht van de trend modellen van nu.

Dutch Originals Gispen Classics 1012 Wandkapstok

De Gispen Classics 1012 wand kapstok is een knipoog naar de jaren 30 tot 60. Klassiek en traditioneel design met een moderne tintje. Dit model beschikt over 10 haken, een handig hoeden rek en genoeg ruimte voor al uw jassen!

Umbra Sticks Kapstok

De Umbra Sticks is een leuke kapstok met een knipoog naar design.
Door zijn uitzonderlijke vormgeving niet zo’n standaard typisch rek, maar een item aan de wand.
Makkelijk te monteren.

Woood kapstok 5 haken

Deze fraai vormgegeven kapstok is van het designmerk Woood. Dit model is gemaakt van geborsteld metaal en bied 5 haken voor uw jassen.

Kapstok met marmeren voet

Deze populaire kapstok is gemaakt van verchroomd staal en marmer.
De marmeren voet zorgt voor een stabiele stand.
In het midden bevind zich de haak met ronde knop voor korte jassen en vesten.
Het bovenĀ  gedeelte bestaat vijf sierlijke haken.

Design House Stockholm Wave Kapstok

Praktische design kapstok met diverse ophangmogelijkheden. Omdat het model Wave aan beide uiteindes gelijk is, kunnen er meerdere kapstokken naast elkaar gemonteerd worden.