De leukste meubelhoes om je bankstel te beschermen

Of je bankstel nu net nieuw in je woonkamer staat, of dat hij al aardig ingezeten is, een mooie en kwalitatief goed meubelhoes of bankhoes zorgt er voor dat je meubelstuk langer meegaat en er zelfs als nieuw uit kan zien.
We hebben een rijtje gemaakt met meubelhoezen die de moeite waard zijn om over je bankstel te vleien…

 

Zebra Hoes

Nee, deze hoes heeft geen zebra strepen, het is de naam van het merk. Leverbaar in 2 of 3 zits en zelfs als hoekbank hoes met armleuningen. Prettige kwaliteit om uw meubels lang te beschermen.

Meubelhoes Josefien

Met deze bankhoes Josefien 3-zits zorg je ervoor dat je bank of fauteuil niet beschadigd wordt óf geeft je bankstel een compleet andere look. De meubelhoes heeft een bruine kleur en is gemaakt van katoen, polyester en elastane.
Deze hoes is er ook in de kleuren naturel en antracietgrijs.

KLIPPAN Bankhoes

Deze Ikea meubelhoes is van 100% katoen en biedt de mogelijkheid om je woonkamer een echt fris uiterlijk te geven. Voor de prijs hoef je het niet te laten en een hoes om je bankstel is een item dat je makkelijk kan wisselen,

Mozaique Grand foulard

Met ingeweven rib dessin en franje aan de zijkanten. In antraciet. Deze sfeervolle grand foulard van Mozaïque geeft iedere bank een facelift! Leuk om te combineren met de bijpassende kussens van 50×50 cm, deze zijn apart te bestellen.