Cafetière kopen, voor de lekkerste koffie

Een cafetière is een makkelijke manier om de lekkerste koffie zetten, dus waarom zou je er niet eentje kopen? Gewoon koffie zetten met een cafetière is simpeler dan je misschien dacht. Het grote voordeel boven koffie zetten met een koffiezetapparaat, is dat je geen apart zeefje nodig hebt. De koffie die je voor een cafetière dient te gebruiken is de medium maling, maar heb je alleen fijne maling koffie dan kan je die ook gebruiken, maar dien je de zettijd in te korten.

Hoe werkt een cafetière?

Afhankelijk van de sterkte van de koffie doe je gemiddeld 10 eetlepels koffie per liter water in het apparaat. Schenk daar gekookt water bij en roer door. Plaats de zuiger op de cafetière en laat 4 minuten trekken, breng dan de zuiger langzaam omlaag zodat alle prut op de bodem blijft.

Bialetti French Press

Met de uitstekende kwaliteit Bialetti French Press cafetière maak je op een snelle en simpele manier heerlijke traditionele koffie. Dit model is gemaakt van 18/10 roestvrijstaal en borosilicaat glas. Hij heeft een l’Omino (de kleine man) uitsparing, die algemeen wordt erkend als Bialetti’s oorspronkelijke symbool van kwaliteit en authenticiteit.

Weis Dubbelwandige Presspot Cafetière

Deze Presspot van Weis schenkt de lekkerste koffie. Dit model is gemaakt van gepolijst roestvrijstaal. De dubbelwandige is bedoeld voor een betere isolatie, je koffie blijft nu lekker lang op de juiste temperatuur.

Bodum Chambord Cafetière

Met de Bodum Chambord cafetière bepaal je zelf hoe sterk je je koffie wilt hebben, kies jij je favoriete koffiebonen uit en voeg je geschuimde melk toe, of juist niet!

Barista & Co Plunger

Koffiezetten is makkelijk gemaakt. Met deze Barista & Co Plunger maak je ongeveer 8 koppen koffie. Het glas is vaatwasser bestendig maar met de hand afwassen wordt aangeraden.

La Cafetière Classic

Met de La Cafetiere Classic 3 geniet je binnen een paar minuten van een ouderwets zeldzaam lekker kopje koffie. Je plaatst de gemalen koffie in de cafetiere en voegt kokend water toe. Laat vervolgens de koffie even trekken en duw daarna de stamper naar beneden.