Bruiswatertoestel Sodastream

Een bruiswatertoestel is de ideale aanvulling voor elk huishouden. Met zo’n apparaat hoef je geen zware waterflessen meer te sjouwen,  kan je geld besparen en kan je genieten van schoon drinkwater uit je eigen waterkraan.
Als je dorst hebt, pak je gewoon een beetje kraanwater uit de keuken en carboniseer je het met je bruiswatertoestel. Zo smaakt het water niet zo flauw, maar tintelt het in de mond. De ideale en vooral gezondste dorstlesser voor elk seizoen.

Natuurlijk willen we vermelden dat we in Nederland het voorrecht hebben om te kunnen vertrouwen op kraanwater van hoge kwaliteit, waar andere landen wereldwijd jaloers op zijn. Waarom zouden we deze optie niet gebruiken?

 

SodaStream Spirit bruiswatertoestel - incl. 3 flessen

69.99
TradetrackerProducts blokker.nl
Laatste update was op: mei 31, 2018 7:23 am

Met dit SodaStream Spirit bruiswatertoestel maakt u van kraanwater bruisend water in een handomdraai. Deze speciale set bevat 3 herbruikbare flessen.

SodaStream Crystal bruiswatertoestel - wit

148.00
TradetrackerProducts blokker.nl
Laatste update was op: mei 31, 2018 7:23 am

Maak van kraanwater bruiswater in enkele seconden met dit bruiswatertoestel. De SodaStream Crystal beschikt over enkele elementen die het product nóg duurzamer en eleganter maken.

SodaStream Crystal bruiswatertoestel - zwart

152.65
TradetrackerProducts blokker.nl
Laatste update was op: mei 31, 2018 7:23 am

Maak van kraanwater bruiswater in enkele seconden met dit bruiswatertoestel. De SodaStream Crystal beschikt over enkele elementen die het product nóg duurzamer en eleganter maken.

SodaStream Power bruiswatertoestel- zwart

169.99
TradetrackerProducts blokker.nl
Laatste update was op: mei 31, 2018 7:23 am

The power is in your hands. Dit SodaStream bruiswatertoestel Power is een ware eyecatcher. Het zwarte toestel is modern in design en beschikt over LED-verlichting en heeft een metal afwerking.

SodaStream Dynamo bruiswatertoestel megapack - 6-delig

100.00
TradetrackerProducts blokker.nl
Laatste update was op: mei 31, 2018 7:23 am

Met dit Dynamo megapack van SodaStream haal je alles in huis om gelijk gebruik te maken van het Dynamo apparaat. Met dit bruiswatertoestel maak je van gewoon kraanwater eenvoudig heerlijk bruisend water.

 

Hoe werkt een bruiswatertoestel?

De technologie achter het laten bruisen water is geen rocket science. Bruiswater apparaten zijn zeer eenvoudige apparaten die meestal slechts één knop nodig hebben. Het resultaat is dat ze heel gemakkelijk werken en dat je eigenlijk geen handleiding nodig hebt.

Een bruiswatertoestel bestaat uit een speciale fles, een CO2-cilinder en het apparaat zelf. Het bruiswatertoestel is de verbinding tussen kraanwater en gascilinder en passeert de koolstofdioxide met een druk op de knop rechtstreeks van de gasfles in het water, waardoor koolstofdioxide ontstaat.

Het water wordt binnen een paar seconden koolzuurhoudend en is klaar om te drinken.

 

terug naar menu ↑

Welke voordelen heeft een bruiswatertoestel?

Bruiswater machines bieden u praktische, financiële, gezondheid- en milieuvoordelen. Wij garanderen dat u ze niet zult willen missen als u eenmaal van deze voordelen hebt geprofiteerd.

U hoeft geen flessen meer te sjouwen

Met een bruiswatertoestel hoeft u geen kratten met flessen meer te slepen, deze zijn zwaar en onhandelbaar. In het bijzonder, als je vanwege de betere smaak aan glazen flessen denkt. Bovendien past in de meeste auto’s slechts een beperkt aantal dozen, waardoor u in het ergste geval meerdere keren per week moet winkelen.

Daarentegen weegt de CO2-cilinder die door de meeste watermakers wordt gebruikt slechts enkele grammen en hoeft deze slechts om de paar weken te worden vervangen door een volle. Handig is dat het water rechtstreeks uit de kraan komt.

Met een bruiswatertoestel hoeft u minder te sjouwen, heeft u meer ruimte in de auto voor die echt belangrijke aankopen en hoeft u zich om de paar weken alleen maar zorgen te maken over nieuwe gaspatronen.

U bespaart geld

Het mineraalwater dat je produceert met een bruiswatertoestel is ongeveer net zo duur als het goedkoopste mineraalwater van de discounter. Voor 60 liter mineraalwater betaal je alles voor slechts iets meer dan 8,00 euro. Als u daarentegen uw merk mineraalwater gebruikt,  betaalt u rond de 36,00 euro voor dezelfde hoeveelheid water.

U bepaalt zelf uw koolstofdioxide concentratie

Met water bubbelen kun je zelf bepalen hoeveel koolstofdioxide je water moet bevatten. Omdat je zelf je mineraalwater met koolzuur maakt, kun je natuurlijk zelf beslissen of het water nogal licht is of een nogal sterke tinteling heeft.

Houd de bedieningsknop van de bruiswatertoestel korter of langer ingedrukt. Met elektronische, volautomatische bruiswatertoestellen kunt u meestal in de fabriek kiezen uit drie of vier verschillende niveaus.