Brocante Kaptafel, met en zonder spiegel

Met deze prachtige brocante kaptafels komen meisjesdromen uit!
Het hebben van een sierlijke kaptafel in de slaapkamer is waarschijnlijk een droom voor elke adolescente vrouw. Maar een make-up tafel is niet alleen iets voor dromerige romantici, maar ook regelgevende liefhebbers zullen blij zijn met dit multifunctionele meubelstuk. Met talloze laden biedt een make-up dressoir voldoende opslagruimte voor al uw lippenstiften, oogschaduw en poeder cosmetica.
Reeds in tijden van rococo waren kaptafels het meubelstuk waar geen enkele vrouw zonder kon.
Ook momenteel worden veel kaptafels uitgevoerd in een antieke, speelse en brocante stijl – en ze zijn populairder dan ooit. Geen wonder, want in een vaak slecht verlichte, kleine badkamer is het niet altijd gemakkelijk om make-up aan te brengen en kapsel op te maken en is veel comfortabeler en aangenamer is om je in alle rust voor een brocante make up tafels voor te bereiden. Een make-up tafel is niet alleen praktisch, maar ook een prachtige blikvanger in elke kamer.

 

Kaptafel Elke inclusief zitbankje en spiegel

121.95 184.95
Last update was in: juni 23, 2018 8:04 am

Hout

Kaptafel Mara inclusief zitbankje en spiegel

121.95 184.95
Last update was in: juni 23, 2018 8:04 am

Hout

Kaptafel Sanne inclusief zitbankje en spiegel

127.95 194.95
Last update was in: juni 23, 2018 8:04 am

Hout

vidaXL Kaptafel met spiegel, kruk 7 lades wit XXL

156.78
Last update was in: juni 23, 2018 8:04 am

Hout

Kaptafel Bella Inclusief zitbankje en spiegel

163.95 249.95
Last update was in: juni 23, 2018 8:04 am

Hout

Make up visagie tafel kaptafel met spiegel en krukje wit

139.95
Last update was in: juni 23, 2018 8:04 am

MDF | Hout

 

Kaptafel online kopen

Voor een ordentelijke opslag van make-up en andere schoonheidsproducten is de ruimte in de badkamer vaak onvoldoende. Make-up tafels met verschillende compartimenten en laden kunnen helpen: de meest uitvoerig gedecoreerde exemplaren kunnen in elke kamer worden geïntegreerd en niet alleen praktische doeleinden dienen, maar ook een visuele blikvanger in uw huis zijn. In deze handleiding hebben we enkele tips samengesteld om uw aankoop te vergemakkelijken. Daarnaast zullen we u kennis laten maken met de verschillende soorten kaptafels en laten zien hoe u uw make-up op een verstandige manier kunt organiseren.

Waar moet je op letten bij het kopen van een make-up tafel?

Denk aan het aantal spiegels en laden bij het kiezen van uw brocante kaptafel.

Bij het kiezen van uw cosmetische tafel, kunt u het ontwerp naar uw smaak bepalen: de meeste modellen zijn wit en liefdevol gedecoreerd. Toch heeft u hier ook de mogelijkheid om individuele wensen in te voeren. We laten u zien welke aspecten u moet overwegen bij het kopen van een make-up tafel:

Het aantal laden: hoeveel laden u nodig heeft, hangt grotendeels af van hoeveel items u in het meubel wilt opbergen. Als je je hele make-up, nagellak, haar accessoires en dergelijke erin wilt bewaren, is er één lade per categorie, dit zorgt voor een goede opslag, wat het gemakkelijker maakt om individuele producten te vinden. Handig zijn hier ook lade-inzetstukken, die verschillende onderverdelingen hebben.

De kleur van de kaptafel: zoals reeds vermeld, zijn de meeste modellen wit geverfd en kunnen daarom in bijna elke omgeving worden geïntegreerd. Of het nu om te lichte meubels met witte muren of donkerbruin hout gaat – met een witte brocante kaptafel kunt u ofwel trouw blijven aan uw stijl of accenten leggen. Zwarte tafels kunnen ideaal gecombineerd worden met donker meubilair, maar in een ruimte die volledig in het wit wordt gehouden, verstoort zo’n model snel de algehele indruk van de kamer. Als u gekleurd meubilair heeft, moet u de respectieve kleuren ophalen door de make-up commode te kiezen.

Het aantal spiegels: in de regel kunt u kiezen tussen make-uptafels met één en die met drie spiegels. Als je de meubels alleen voor make-up gebruikt, is een enkele spiegel voldoende. Een extra spiegel met een vergroting zal u helpen om nog preciezer te werken. Als u de kaptafel ook als kaptafel wilt gebruiken, zijn drie spiegels ideaal. Deze bevinden zich aan de zijkanten en bieden een panoramisch uitzicht. Zodat je van alle kanten naar je kapsel kunt kijken.

De verschillende soorten kaptafels

De klassieke kaptafel heeft meestal een romantische uitstraling, terwijl modernere varianten worden gekenmerkt door rechte lijnen en een eenvoudig ontwerp. We introduceren u de kenmerken van de twee varianten:

Kaptafel in brocante stijl

Heeft vele ornamenten: speelse, romantische uitstraling
Vaak met inkeping in het midden van de tafel: hiermee kunt u dichter bij de spiegel zitten
Word een blikvanger in elke kamer

Als u zo’n cosmetische tafel wilt kopen, moet u de brocante stijl met de rest van uw instelling ophalen. Naast andere meubels in dezelfde stijl kunt u voorzien van passende decoratie voor een samenhangend totaalbeeld. Hier komen bijvoorbeeld accessoires van hout, rotan, keramiek of steen in het geding. Zelfs antiek complimenteert de brocante stijl.

Kaptafel Modern

Maakt indruk met eenvoudige elegantie
Tijdloos
Nogal onopvallend, voor zover het het algemene effect van de kamer betreft

Toilettafels voor kinderen zijn ook populair. De commodes, die vaak gemaakt zijn van lichtgewicht materialen zoals plastic, zijn gedecoreerd in kindvriendelijke kleuren en maken indruk met fantasierijke vormen.

Kaptafel voor kinderen

Kleurrijke kleuren
Lichtgewicht, stevig materiaal (meestal plastic)
Vaak met krukje
Accessoires zoals haarspelden en penseel inbegrepen

Tips voor het bewaren van uw schoonheidsproducten

Voor een snel overzicht van uw make-up en onderhoudsproducten, moet u op een juiste opslag op producttype letten. We hebben een paar opslagtips voor je samengesteld, zodat je snel kunt vinden wat je zoekt.

Nagellak

Omdat de kleur van de nagellak meestal niet zichtbaar is van bovenaf, zijn transparante sorteerboxen ideaal. Deze mogen niet in laden maar op de make-uptafel worden geplaatst. Dit geeft je een goed zicht op je nagellak collectie van alle kanten.

Lipsticks

Omdat lipsticks zijdelings en van boven nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn, is opslag van cosmetica met het onderste uiteinde naar boven zinvol. Meestal vindt u daar de exacte kleurnaam van de lipstick, dus u hoeft niet lang te zoeken naar het product dat u zoekt. Ook voor deze zijn sorteerboxen altijd goed.

Poeders, gezichtscrèmes, make-up en eyeliners

Omdat de bovengenoemde cosmetische producten meestal niet in een zeer groot aantal aanwezig zijn, kunnen ze gemakkelijk in de laden worden opgeslagen. Om hier orde te scheppen, zijn ladeverdelers te koop.

Borstels

Dus je hebt altijd je make-upborstels bij de hand, je kunt ze in glazen of bekers bewaren. Om ervoor te zorgen dat de borstels een beetje uit elkaar staan, is het een tip om de glazen te vullen met zand of kleine stenen.

Parfums

Omdat parfums echte blikvangers zijn vanwege hun ingewikkeld ontworpen flessen, kunt u ze perfect op uw kaptafel of op een plank boven de tafel worden getoond.

De kaptafel met verlichting

Voor een optimaal gebruik van uw cosmetische tafel is de juiste verlichting elementair. Een slecht verlichte make-up gebied leidt tot schaduwen op het gezicht, die de make-up aanbrengen ingewikkeld maken. We hebben tips voor de perfecte verlichting samengesteld:

De juiste lichtkleur:
Hoewel warm licht in huiskamers bijzonder uitnodigend en gezellig is, is het nogal onpraktisch aan de kaptafel. Geelachtig licht vervalst de teint en kan bij daglicht tot onverwachte make-upresultaten leiden. Daarom is een daglichtlamp (ongeveer 5.500 Kelvin), die het zonlicht nabootst en een bijzonder witte lichtkleur garandeert, meer geschikt.
De sterkte van de verlichting:
Zodat uw gezicht gelijkmatig wordt bestraald, is het gebruik van een lange lichtbalk logisch. Kleinere, ronde lichten kunnen schaduwen op het gezicht veroorzaken.
Kies matglas:
Omdat daglichtlampen bijzonder helder zijn, wordt de gebruiker snel verblind. Melkachtige glazen buizen die het licht dimmen, zorgen voor een oplossing.