Brievenbus in RVS goedkoop kopen.

Natuurlijk is een mooi ontworpen brievenbus een sieraad voor bij je huis, zeker als je praat over een tijdloos design in RVS of Inox. Kwaliteit en degelijkheid staan hierbij voorop, want een brievenbus bevind zich meestal buiten en moet alle jaargetijden, weersinvloeden en straling van zonlicht kunnen weerstaan.
Wij hebben de beste en best verkochte modellen en merken voor u op eer rijtje gezet.

RVS brievenbus – 15×32,5×48,5 cm

Liever niet teveel betalen, dan is de Tian wandbrievenbus van V-PART misschien wat voor u, hij is rechthoekig van vorm en heeft een modern design. Dit model is voorzien van een cilinderslot en een naamplaathoudertje. De opening van de brievenbus zit onder de klep en heeft een breedte van 24 cm en een hoogt van 4 cm.

Safepost 121 Brievenbus

Kies voor praktisch, strak en robuust met de Safepost 121 brievenbus. Deze degelijke en strakke brievenbus van hoogwaardig staal is makkelijk en simpel aan de muur te monteren en is weer- en wind bestendig. Geleverd inclusief montagemateriaal, sleutels en handleiding. Topmodel

RVS brievenbus met krantenrol

Een slimme en goedkope brievenbus, de voorkant heeft 3 kleine vensters
Voorzien van een grote briefopening, makkelijke te monteren en voorzien van een slimme kranten rol aan de onderzijde

V-Part Brievenbus

Deze vierkante RVS wand brievenbus bied u ruimte voor alle post. Dit model is lekker ruim en voorzien van een brede gleuf waardoor ook grote brieven er moeiteloos in passen. Voor extra veiligheid is de brievenbus voorzien van een cilinderslot!

Brievenbus B110, Matt Steel Easy Clean

Deze Brabantia brievenbus is gemaakt van hoogwaardig RVS en plaatstaal met een duurzame coating. De brievenbus is weerbestendig en spatwater dicht.
Inwerp opening aan bovenzijde is voorzien van regendichte klep