Bloomingville Sierkussens Kopen

De sierkussens van onder andere het merk Bloomingville zijn natuurlijk accessoires voor in je huis die je makkelijk kan afwisselen. Zowel qua kleur, formaat als de positie van de kussens zijn vaak een van de eerste dingen die je lekker door elkaar gooit als je het weer eens zat bent en een andere look wilt in je huis.

Of je ze nu op de bank, de slaapkamer of in een andere ruimte gebruikt, ze zijn natuurlijk voor de goede sier, maar kunnen bijzonder van pas komen als rugsteuntje of misschien zelfs om je voeten op te leggen.
Wij hebben een overzichtje gemaakt van populaire Bloomingville sierkussen, veel plezier!

Bloomingville Kussen Katoen

Van kussens heb je nooit genoeg: decoreer je bank, bed of stoel met dit heerlijke comfortabele kussen van Bloomingville. Met dit prachtige kussen geef je je kamer een unieke uitstraling.

Bloomingville sierkussen (45×45)

Dit sierkussen  is gemaakt van katoen en heeft een zand kleur. Het kussen bevat franjes aan de uiteinden.

Bloomingville – Sierkussen – Quilted

Dit kussen heeft een dikkere gouden rits waardoor dit detail goed te zien is. De stof is diagonaal doorgestikt wat het Quilted effect geeft.

Bloomingville Kussen Wolk Gebreid

Met zo’n leuk kussen van Bloomingville is de kinderkamer helemaal af! Het offwhite-blauwe kussen heeft de vorm van een wolk en valt daardoor extra op.

Bloomingville Mini – Sierkussen incl. vulling – Ster

De Bloomingville sierkussens hebben ieder seizoen weer een ander thema zoals het strand of het circus. De unieke tekeningen en teksten zijn bedacht door Stine vanuit het design office in Kopenhagen.