BinBin Industriële prullenbak zwart 60 Liter olievat

De BinBin Black 60L van Barrelkings is een originele en praktische prullenbak voor thuis of kantoor. Stoer, leuk en industrieel tegelijk. De prullenbak past in elk modern of praktisch huishouden. De BinBIn Black 60 liter kan je plaatsen in de studeerkamer, keuken, badkamer, tuin,  of kinderkamer.

De BinBin Black 60L van Barrelkings heeft een praktisch formaat. Deze prullenbak wordt geleverd met dekselklem. Met de deksel klem kan je de vuilniszak makkelijk en snel bevestigen aan de afvalbak. Feitelijk heb je dan een grote metalen afvalemmer. Een standaard vuilniszak van 60 x 80 cm(60 Liter) past precies in deze prullenbak.

De BinBin Black 60L prullenbak is geschikt voor alle afval soorten. De zwarte prullenbak is ook bijzonder geschikt om een tekst/sticker op te plakken. Bijvoorbeeld je eigen naam of logo. Of laat weten wat je er in wilt hebben: plastic, afval, glas, papier. Wat we willen zeggen: hij is gemaakt om in te zetten voor afvalscheiding. Zet drie van deze vaten naast elkaar en je hebt een afvalscheidingsstation.

De afvalbak is volledig van staal. De prullenbak is dus 100% recyclebaar. De BinBin Black 60L van Barrelkings is een duurzame afvalbak.
De BinBin Black 60L is gemaakt van een olievat.

Hoogte; 58 cm
Diameter; 40 cm

BinBin Industriële prullenbak zwart 60 Liter olievat

94,95 in stock
Laatste update was op: augustus 23, 2021 12:05 am

40 x 58 cm (BxHxD) | 60 liter

Flakko
Logo
Shopping cart