Beste Ventilator Kopen

Een ventilator is echt zo apparaat dat je misschien wel de meeste tijd in een trapkast verborgen hebt staan en waar je pas aan denkt als het echt warm is geworden. En wil je een ventilator die wat langer meegaat, kies dan gewoon voor de beste die er zijn.

Gedurende de echt warme dagen kan een goede ventilator de nodige verkoeling brengen in je huis. Een zogenaamde vloerventilator is vaak het meest krachtig en kan ook geschikt zijn voor de wat grotere ruimtes. Een model tafel ventilator kun je zoals de naam al zegt op tafel, plateau of een kast plaatsen en je kunt makkelijk de blaasrichting bepalen. Een plafondventilator is daarentegen meestal geluidsarm ontworpen en beter geschikt voor grote ruimtes.
Wij hebben een keuze gemaakt uit de beste en de best verkochte modellen die er op de markt zijn

Dyson Pure Cool Link Toren

Niet goedkoop, maar dan heb je ook wat. Luchtzuivering en ventilator in 1. Twee onafhankelijke sensoren controleren de luchtkwaliteit in uw ruimte, waarna dit model automatisch inschakelt om de lucht te reinigen. Deze Dyson verwijdert zo’n 99,5% van de allergenen en verontreinigende stoffen. Een top ventilator dus die vele, vele jaren meegaat.

Bestron AFT45SZ – Statiefventilator

Juist heel voordelig is deze Bestron AFT45S statiefventilator, een staande ventilator perfect voor kantoor of in de huiskamer. Dit model is robuust en stabiel dankzij de duurzame koper gewikkelde motor. De Bestron heeft een in hoogte verstelbaar statief van 107 – 129 cm en verkoelt een ruimte gelijkmatig door de handige zwenkfunctie.

SOLIS 749 Tower Ventilator

Deze Tower Ventilator van Solis is een makkelijke en compacte ventilator met drie snelheid standen en een automatische zwenk tand. Dit model beschikt over een nachtstand en een automatische uitschakeling. Eenvoudig en simpel bedieningspaneel met toetsenbord en LED aanduiding. Erg goede ventilator

Bestron AFT760W – Tower Ventilator

Deze Bestron AFT760 toren ventilator geeft je altijd een goede verkoeling in de gewenste ruimte. Dit model is voorzien van een zwenk functie met een aan en uit functie en ook nog een timer die ingesteld kan worden tot 120 minuten. Tevens heeft deze ventilator een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding én met maar liefst 5 jaar garantie!

Dyson AM09 Hot & Cool

Nog eentje van Dyson, want naast de looks zijn ze gewoon erg goed.Met de AM09 Hot & Cool heb je een 2-in-1 ventilator in huis. Selecteer de gewenste temperatuur en blaassnelheid en deze blijft constant. Inclusief afstandsbediening.

Warme zomer of juist een koude winter? De hot en cold functie van dit prachtige model komt het hele jaar van pas. De Air Multiplier technologie vermeerdert omringende lucht voor luchtprojectie op lange afstand en daarmee wordt de gehele kamer snel en gelijkmatig verwarmd of verkoeld.

Honeywell HO1100

Deze voordelige Honeywell HO1100 toren ventilator is instelbaar in drie verschillende standen: laag, middel en hoog. De ventilator heeft een oscillerende functie en kan tot 75° draaien. De ventilator is te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening