Beste Keukenmachine

Een keukenmachine is een lomp en vrij groot apparaat en neemt daardoor veel ruimte in de keuken. Als men er ééntje koopt (of krijgt), moet het daarom ook veelzijdig zijn, zodat het niet het grootste gedeelte van het jaar in de kast staat.

We hebben een aantal machines bekeken, er zijn maar weinig echt grote en goede fabrikanten, ondanks de talloze modellen op de markt. Deze variëren van hun machines in het soort apparatuur en de prijs heel erg.

Met de hier weergegeven modellen krijg je een goede selectie en inzicht in de eigenschappen van de fabrikanten.

Philips HR7769/00 Viva

Jij bent in je keuken dagelijks in de weer met tal van verschillende klusjes. De Philips HR7769/00 heeft een compleet accessoirepakket en komt dan goed van pas. Je maalt alle kruiden in de minimolen en mixt sappen in de blender. Na gebruik reinig je de onderdelen makkelijk in de vaatwasser. In deze prijsklasse vind je geen andere foodprocessor met deze eigenschappen en daarom is de Philips HR7769/00 onze top keuze.

AEG UltraMix KM4000 – Keukenmachine

Dit is een bijzonder krachtige keukenmachine met een volledig metalen behuizing. Dit model beschikt over 10 verschillende snelheden en wordt geleverd met twee RVS mengkommen. Koken voor een grote familie of een diner met vrienden? Wanneer u meer dan 2 handen nog heeft, staat de AEG UltraMix Keukenmachine voor u klaar. Met z’n 1000W motor kan hij zeer makkelijk kneden, opkloppen enz

Philips HR7778 Avance Collection

Deze Philips HR7778 foodprocessor maakt het werken in de keuken een stuk makkelijker. De veelzijdigheid van deze keukenhulp zorgt ervoor dat je bijna geen andere hulpmiddelen meer nodig hebt. Zo snijd en rasp je niet alleen, maar bereid je ook sap met de sapcentrifuge en de citruspers. Je mixt ingrediënten in de blender en kneedt, klopt en hakt ingrediënten met de verschillende opzetstukken. De grote draaiknop en de toetsen maken de bediening van de Philips HR7778 erg gemakkelijk. Zo stel je de snelheid in van 1 tot 12 of kies je voor de kneed-, klop- of crushfunctie.

Bosch MUM9AX5S00 Optimum – Keukenmachine

Dankzij de geïntegreerde weegschaal kunnen alle ingrediënten van het recept precies worden afgewogen in de kom.
Bereik de perfecte resultaten voor slagroom, gistdeeg en eiwitten met het intelligente SensorControl Plus programma. Met de geïntegreerde timer kunnen de mixtijden ook individueel worden ingesteld.
Perfect bereid deeg dankzij de krachtige 1500 watt motor, Smart Dough Sensor en veelzijdigheid met alle professionele toebehoren.
3D PlanetaryMixing: Snel en perfect mengen van alle ingrediënten. Grote RVS mengkom met een capaciteit van 5,5 L en uitgerust met 2 comfortabele handvatten.

Bosch MUM48A1

Deze keukenmachine kan kneden, kloppen, mixen, snijden en raspen. Hij heeft 4 schakel standen, waardoor je altijd de juiste bereiding kiest. En alle onderdelen mogen in de vaatwasmachine, dus ook het schoonmaken van de machine is gemakkelijk. De Bosch MUM48A1 is uit te breiden met onder andere een ijsmaker of vleesmolen. Als jij op zoekt bent naar een keukenmachine die met jouw kooktalent mee groeit, dan is de Bosch MUM48A1 echt iets voor jou.

9 Totaal Score

Bezoekers Waardering: 5 (1 votes)