Beste Huishoudtrap met 3, 4 of 5 treden

De beste huishoudtrap is natuurlijk een model of merk dat duurzaam gemonteerd is, licht genoeg is om makkelijk te verplaatsen, zeer stabiel staat en daarnaast een uitstekende kwaliteit heeft zodat het lang meegaat.
Eigenlijk kan geen huishouden zonder zo een makkelijke trap en de naam geeft eigenlijk al weer dat een trap voor meerdere doeleinden geschikt is.
Naast eventjes wat pakken uit die hoge keukenkast, kan je er ook uitstekend de beneden ramen mee wassen, je woning schoonhouden op moeilijke plaatsen en een keukentrap of huishoudtrap is ook geschikt om diverse klussen in en rond het huis mee uit te voeren.
Wij hebben de beste en meest populaire modellen voor u op een rijtje gezet.

Altrex Lima 4 Huishoudtrap

Deze Altrex Lima huishoudtrap met 4 trede is zeer lichtgewicht en bijzonder geschikt voor tal van klussen in en om het huis. Dit model is voorzien van een veilige steunbeugel met handige tray zodat je een plek hebt voor bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen of gereedschap.

Altrex Double Decker Huishoudtrap

Deze Altrex Double Decker huishoudtrap is onmisbaar in ieder huishouden. Het is dé meest verkochte huishoudtrap van Nederland. Dit model is een lichtgewicht aluminium huishoudtrap voorzien van vele handige extra’s.

Excelsior Alu 4 treeds huishoudtrap

Onmisbare trap bij karweitjes in en rond het huis. Deze robuuste en stevige aluminium trap is licht in gewicht en verplaatst u gemakkelijk overal naartoe. Met hoge beugel en veilige antislip voetjes en antislip treden.

Huishoudtrap 4 treden

Stevige Elko huishoudtrap voor praktisch iedere klus, of nu binnen- of buitenshuis, biedt deze horse trap de ideale oplossing. Dit model van aluminium heeft een hoge kwaliteit en een zeer hoog gebruikersgemak.

Tomado – Huishoudtrap 3 treden

Deze Tomado trap met 3 treden zal je zeker behulpzaam zijn als je op hoogtes moet werken. Het verven van een muur, ramen schoonmaken… Deze keukentrap is uitgerust met een haak om emmers aan te hangen.