Beste Bordspellen 2017

Wat is er nou leuker dan gezellig met zijn tweetjes of juist met meerdere personen een bordspel of gezelligheid spel te spelen. In de avond bij een open haard of als de regen tegen de ramen klettert, met een kop warme thee en koekjes. Iedereen heeft een eigen voorkeur, maar dit zijn de beste en meest verkochte spellen van 2017 voor u op een rijtje.

Regenwormen

Verzamel zoveel mogelijk regenwormen in dit verslavend snelle dobbelspel. In het begin gaat dat er vriendelijk aan toe. Maar naarmate het spel vordert, worden de wormen steeds schaarser. De spelers schamen zich er dan ook niet voor om regenwormen van hun tegenstanders af te pakken.

30 Seconds herziene editie

30 Seconds is een geweldig partyspel voor meerdere spelers. Het spel wordt in teams gespeeld. Bij elke beurt probeert een van de spelers aan zijn team zoveel mogelijk begrippen te omschrijven die op zijn kaartje staan. Binnen 30 seconden moeten zijn of haar teamgenoten proberen alle begrippen te raden. Hoe meer begrippen de spelers raden, des te meer velden ze op het speelbord vooruit mogen. Welk team bereikt als eerste de finish?

Ticket to Ride Europe – Bordspel

Met dit Ticket To Ride Europe bordspel reis je over het hele continent. Waag je een reis door de donkere tunnels in Zwitserland? Of aan boord van een veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw je schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken? Je volgende stap brengt je misschien de status van Europa’s grootste treinmagnaat

Speak Out Game

Is het jouw beurt? Doe dan je mondstuk in, pak een kaartje van de stapel en draai de zandloper om. Probeer vervolgens zo goed mogelijk op te lezen wat er op het kaartje staat. Bijvoorbeeld: ‘Hap in een dubbeldikke appel’. Klinkt als een makkie? Dat is het niet! Het mondstuk houdt je mond namelijk wagenwijd open. Probeer dan maar eens te praten! Dit leidt tot hilarische situaties.

Qwixx – Dobbelspel

Bij Qwixx hoef je niet op je beurt wachten – iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp! Dobbel mee en laat je aansteken door de Qwixx-koorts!

Skip-Bo – Kaartspel

Je kunt met een partner of individueel spelen, aan jou de keuze. Het doel is om al je kaarten weg te spelen in volgorde van 1 tot 12. Degene wie dit als eerste lukt is de winnaar!
Bevat 162 kaarten.