Beste boeken over tuinieren

Het ontwerp van je eigen tuin is het geheim van de goede tuinman. Te beginnen met losse ideeën in het hoofd en eindigend met de jaloerse waarderende blikken van de buurman. Vaak kun je echter ook zien wat andere dingen mogelijk zijn in andere tuinen. Veel inspiraties geven ook speciale boeken over tuinontwerp. Hier helpen niet alleen stap voor stap instructies, maar ook schetsen, illustraties en natuurlijk foto’s om een foto te maken. We hebben de bestsellers samengesteld voor een verscheidenheid aan projecten, waar je gegarandeerd van kunt leren.

 

Laatste update was op: april 16, 2019 1:48 pm

 

Tuinboeken kunnen niet alleen tijdens het tuinseizoen worden gelezen. Terwijl je tijdens het jaar tips en trucs verzamelt voor de verzorging en verzorging van bloemen en planten, kun je het tuinjaar in herfst en winter afronden en plannen voor het komende jaar. Of het nu uw eigen balkon of een heel park is, of het nu de volgende tuinreis in het buitenland is of de sightseeing tour in de buurt; Tuinboeken inspireren altijd en zijn een leuk geschenk omdat bloemen en planten u altijd gelukkig maken, of u nu een tuin of een vensterbank bezit.

Welk tuinboek te kopen?

Met de verscheidenheid en de massa van nieuwe releases en populaire klassiekers, is het niet zo eenvoudig om te beslissen welk tuinboek je moet kopen.
Allereerst natuurlijk de vraag of het tuinboek een geschenk zou moeten zijn of dat je een tuinboek voor jezelf koopt.
Er zijn goedkope tuinboeken en echt dikke boeken. In de goedkope tuinboeken zijn er veel handige papiersoorten, ze geven een snel overzicht van het onderwerp, of het nu gaat om het grootbrengen van tomaten of het maken van een eigen tuin.
Als je een tuinboek geeft, dan raden we een hardcover-formaat aan, dus een stevige hoes met een mooie hoesfoto – omdat cadeaus iets emotioneels zijn, zouden we hier eerder naar boeken in de tuin tuinieren. Deze geven niet veel informatie, maar men neemt dergelijke tuinboeken altijd graag in handen en bladert er doorheen.
Een goede gids zijn de recensies van klanten in de boeken – lees eerst de zeer slechte recensies en dan is het echt goed. Met welk type lezers sympathiseren ze meer, zijn de “gebreken” van het boek dingen die je zouden storen? Of was de titel gewoon verkeerd geïnterpreteerd en de slechte recensies zijn gebaseerd op een misverstand.