Bed met opslagruimte, dat is handig en praktisch

Bedden met opbergruimte – meubels met toegevoegde waarde voor de slaapkamer.

De ruimte is schaars in veel appartementen. Een belangrijke reden om multifunctionele meubels voor woninginrichting te kiezen, die verschillende functies combineert. Een bekend voorbeeld van dergelijke meubels zijn de slaapbanken, die tegelijkertijd zorgen voor comfortabel zitten en comfortabel slapen. Voor het oplossen van specifieke ruimteproblemen bieden bedden met opbergruimte een bruikbare oplossing voor de inrichting van de slaapkamer, die ook wel opslagbedden worden genoemd. Wij hebben een brede selectie van hoogwaardige bedden met opslagruimte samengesteld, die u naast hun functie als comfortabele slaapplaats ook praktische accommodatie bieden voor verschillende dingen.

Het principe van bedden met opslagruimte

In bijna alle bedden of slaapsystemen bevindt zich deze ongebruikte ruimte onder het oppervlak van het bed. Dit is afhankelijk van de grootte van het bed en de liggende hoogte, min of meer groot. Er zijn bed modellen waarbij de ruimte tussen het bedframe en de vloer open zichtbaar is en bedden waar lage poten en een hoog bedframe dit gedeelte visueel volledig verbergen. Terwijl de ruimte onder het bed oppervlak in het laatste ontwerp principe niet beschikbaar is, kunt u nog steeds helpen bij de eerste beschreven variant met rol dozen of iets dergelijks, om opslagruimte te krijgen. Een visueel aantrekkelijke oplossing, maar dit is meestal niet het geval.

Speciaal ontworpen bedden met bergruimte houden rekening met twee factoren: Ze zijn gemaakt en ontworpen zodat de ruimte optimaal kan worden benut onder het bed, terwijl een aantrekkelijk uiterlijk van het bed wordt gegeven. Veel van de bed modellen met opbergruimte die u online kunt kopen worden gekenmerkt door laden of laden die perfect in het bedframe zijn geïntegreerd. Deze kunnen indien nodig eenvoudig worden uitgetrokken, wat een zeer gemakkelijke toegang geeft tot de opslagruimte met het best mogelijke overzicht. Het bedframe is volledig gesloten in deze modellen. Wat losser in uiterlijk zijn bedden met opbergruimte, die niet alleen laden in het onderste gedeelte, maar ook open opslagruimtes.  U vindt zowel bedden voor de kinderkamer als voor de jeugdkamer of de slaapkamer voor volwassenen.

Optimaal gebruik van de beschikbare ruimte: Bedden met opbergruimte

In slecht ontworpen of zeer kleine slaapkamers is vaak elke millimeter ruimte nodig. Een klassiek bed neemt echter behoorlijk veel ruimte in, die elders niet meer beschikbaar is. Bedden die niet alleen kunnen worden gebruikt als comfortabele slaapplaats, maar ook als opbergmeubel vanwege hun constructie of ontwerp.

Dergelijke bedden met opbergruimte en opslagfaciliteiten zijn beschikbaar in het assortiment van Betten.de in veel verschillende versies. Wij bieden u onze online opslagruimten aan in de gebruikelijke eenpersoonsbed afmetingen 90×200 cm, 100×200 cm, 120×200 cm en 140×200 cm en het tweepersoonsbed afmetingen 160×200 cm, 180×200 cm en 200×200 cm. Ook oversized met 210 of 220 cm lengte zijn vertegenwoordigd in het assortiment.

Natuurlijk charmant: massief houten bedden met bergruimte

Houten bedden met extra opbergruimte zijn zo ontworpen dat het onderste deel van het bedframe is uitgerust met laden en / of open opbergruimtes. Op deze manier is de ruimte onder het lig oppervlak zeer eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Er zijn verschillende bedmodellen van dit type verkrijgbaar, waarvan sommige individueel aan uw wensen kunnen worden aangepast. Er zijn dus bedden van massief hout, waarbij u zelf kunt bepalen of het bed aan beide zijden of slechts éénzijdig lades heeft. Een eenzijdige (links of rechts) apparatuur met laden is logisch, bijvoorbeeld als u uw bed met een zijde direct aan de muur moet plaatsen vanwege een kleine ruimte in de slaapkamer met een zijkant of wilt.

Daarnaast zijn er ook massief houten bedden in eenpersoonsbed afmetingen, die niet alleen extra opbergruimte in de vorm van laden hebben, maar ook een tweede bed in een bedlade bieden. Met een dergelijk bed kunt u bijvoorbeeld gasten-, kinder- of jeugdkamers opzetten en van veel functies profiteren.

Door hun speciale ontwerp worden massief houten bedden met opbergruimte meestal gekenmerkt door een comforthoogte, waardoor u veel gemakkelijker in bed kunt stappen en uit bed kunt komen.