Babyvoedingmaker, welke moet je kopen?

Met een goede babyvoeding maker bereid je snel de gezonde voeding die essentieel is voor een gezonde ontwikkeling van je kindje. Als je baby zo’n vier maanden oud is kan je overstappen van melk naar vastere voeding. Een nieuwe fase in het leven van je kindje breekt aan. Met een babyvoedingsbereider maak je zelf heel makkelijk de heerlijkste en meest gezonde maaltijden van fruit, groente, vis of vlees. Alles volledig afgestemd op de behoeften van je baby. Een stomer / blender is een super handige keukenmachine. Je kunt het eten eerst stomen en als het klaar is draai je de kan om en pureer je alles. Je hoeft dus niet eerst af te gieten.

Philips Avent SCF870/20 – Stomer

Zelf super gezonde en lekkere babyvoeding maken is zo gebeurd met de Philips Avent SCF870/20 – Stomer: stoom eerst fruit, groente, vis of vlees en draai vervolgens de kan om om het voedsel te mengen zonder iets over te scheppen. Niet alleen stomen en blenden is hiermee mogelijk maar ook ontdooien en verwarmen. Ideaal!

Philips Avent SCF875/02 – Stomer

Stomen, blenden, ontdooien en verwarmen
Gezond stomen door gelijkmatige garing ingrediënten
Geschikt voor gepureerd en grof voedsel
Met receptenboekje met gezonde recepten voor je baby
BPA vrij
Met instelbare time

Baby Brezza Formula Pro

De Baby Brezza Formula Pro maakt het klaarmaken van een flesje wel heel gemakkelijk. Zo eenvoudig als jij een kopje koffie zet met een Senseo maak je met dit flesvoeding apparaat een fles klaar voor je kindje. Geen gedoe meer om het water op de juiste temperatuur te krijgen en het klont vrij proberen te mengen met de poeder. Met één druk op de knop maakt de Baby Brezza Formula Pro de flesvoeding klont vrij klaar op lichaamstemperatuur, de ideale temperatuur voor de voeding van je baby.

Alecto BFP-88 BabyFood Processor – stomer/blender 5-in-1

Je wilt je kindje de best mogelijke start geven in het leven, met de meest voedzame en gezonde producten. Daarbij is het extra prettig als je deze smakelijke maaltijden makkelijk en snel kunt bereiden, naast alle andere dagelijkse bezigheden. Met deze baby blender kun je snel, schoon en veilig fruit, groenten en flesjes klaarmaken zodra je kindje er zin in heeft.