Aztec Secret Indian Healing Clay

‘s Werelds krachtigste gezichtsbehandeling
Diepe poriën zuivering met 100% natuurlijke calcium bentoniet klei
Bevat geen: Additieven, geurstoffen, dierlijke producten
Belangrijke opmerking: laat geen klei-masker op de huid langer dan 5-10 minuten voor een gevoelige huid; dit voorkomt roodheid / uitdroging
Belangrijke opmerking 2: lees en volg alle aanwijzingen van de fabrikant voor gebruik. Lichte roodheid van de huid is normaal en verdwijnt na gebruik ongeveer 30 minuten.
Gebruik voor acne en vlekken. Gebruik het eenmaal per week.

 

Aztec Secret Indian Healing Clay 454g.

19.99
in stock
Laatste update was op: december 22, 2018 7:40 pm

Aztec Secret | Alle huidtypes | Parfumvrij

Aztec Secret Indian Healing Clay 908g - Voordeelverpakking!

31.95
out of stock
Laatste update was op: december 22, 2018 7:40 pm

Aztec Secret | Alle huidtypes | Parfumvrij

 

Productomschrijving

Hoe Aztec Secret Indian Healing Clay werkt. Indiase geneeskrachtige kleisoorten worden al eeuwen gebruikt om te verfraaien en verfrissen wanneer ze als gezichtsmasker worden gebruikt. Cleopatra gebruikte klei van de Nijl en de Arabische woestijn al meer dan 1800 jaar geleden, als onderdeel van haar schoonheidsritueel. Duitse en Romeinse spa’s hebben klei-packs en behandelingen gebruikt in de spa’s die ze 4000 jaar geleden bouwden.
Veel van deze spa’s bestaan ​​nog steeds en gebruiken zelfs tegenwoordig nog klei. Pliney de oudste wijdde een heel hoofdstuk van zijn natuurlijke geschiedenis aan “de vele toepassingen van klei voor puistjes, zwarte hoofden en huid verstrakking.”
Vele beroemde natuurgenezers, zoals Kuhn, Recht en Kneep hebben bijgedragen tot de heropleving van het gebruik van klei door hun natuurlijke behandelingen voor artritis en huidaandoeningen.
Aztec Secret Indian Healing Clay helende klei een korte geschiedenis – ‘s werelds meest krachtige gezichtsbehandeling het gebruik van klei met appelcider azijn kan worden gedateerd aan de Zuid-Franse priester van de 16e eeuw, Kneipp, en zijn natuurlijke behandelingen met klei packs en kompressen.
In de loop van de geschiedenis is het gebruik van klei, met name groene klei of bentoniet, goed gedocumenteerd. Aztec Secret Indian Healing Clay geneeskrachtige klei is bentoniet klei uit Death Valley, Californië, waar het tot zes maanden zon bestendig is in temperaturen die soms 134 graden bereiken. In bodywraps, kleibaden, voetweek, gekoelde klei voor kniebeten en insectenbeten.

ingrediënten
100% natuurlijk calciumbentoniet (groen) Klei – in de zon gedroogd – geen additieven  Geen parfums

Beschrijving
Meng Aztec Secret Indian Healing Clay met gelijke delen appelazijn of water.is het beste om een glazen, aardewerk of houten schaal te gebruiken.
Roer het mengsel totdat het een gladde pasta is – voeg meer klei of vloeistof toe als dat nodig is. Breng een dunne laag klei aan op het gezicht of andere gebieden en laat het drogen.
De droog tijden variëren, maar de tijden zijn over het algemeen 5 minuten van de gevoelige huid en 15-20 minuten voor de normale huid. Je voelt een trekkende en aanscherpende sensatie, diepe poriën reiniging!
Verwijder klei door te wassen met warm water. Een lichte roodheid kan verschijnen na het verwijderen van de klei. Dit is normaal en verdwijnt na ongeveer 30 minuten.Helpt om vuil en onzuiverheden uit de poriën van de huid te verwijderen. De klei is goed voor de diepe poriën reiniging van de huid.